Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabrizio Tzinaridis choqueert volgers met kaalgeschoren hoofd

Wij geloven hier he-le-maal niks van.

De Bachelor

Lange bruine lokken en een scruffy baardje: het zijn twee uiterlijke kenmerken waar Fabrizio Tzinaridis heel wat harten sneller door laat kloppen. Maarre, het lijkt erop dat de bachelor afscheid heeft genomen van deze looks. Of is dit een 1 april grap?

Kale kop

Zijn volgers schrokken zich een hoedje toen Fabrizio een foto van zijn kale kop plaatste op Instagram. “Toch maar koud voor deze tijd van het jaar. Vind je niet?”, schrijft hij bij de post. De knappe bachelor is compleet onherkenbaar op de foto en dat valt ook op bij zijn fans. “No way” en “WAT”, reageren zijn volgers verbaasd in de comments. Iemand vindt hem zelfs op Vin Diesel lijken. “Vin Diesel, is that you?” Ha!

1 april

We all know, het is 1 april. En gezien het feit dat Fabrizio vorig jaar precies hetzelfde grapje bij zijn volgers heeft uitgehaald, trappen we er niet zomaar in. Vorig jaar bleek het om een gefotoshopte foto te gaan, dus de kans is zeer aanwezig dat de bachelor opnieuw zijn edit-skills tevoorschijn heeft getoverd.

Ook zijn fans zijn niet gek en laten in no time hilarische reacties achter bij de foto. “Omg even vergeten dat het 1 april was. Was effe in shock”, “Leuke 1 april grap!”, “Kikker in je bil” en “Thank god it’s 1/04.”

Bron: Instagram | Beeld: De Bachelor België