RTL verrast MAFS-fans met een hilarische 1 april grap

We waren er bijna met open ogen ingetrapt!

Het is vandaag 1 april, dus we kunnen weer de nodige funny jokes verwachten. Een bedrijf dat veel mensen al heeft beetgenomen, is RTL. Ze plaatsten vanochtend een bericht op Instagram over hun goedlopende programma Married at First Sight. We moeten toegeven: wij waren er ook bijna ingetrapt!

Nieuw concept

Het programma Married at First Sight draait natuurlijk om huwelijken tussen mensen die elkaar daarvoor nog nooit gezien hadden. De deelnemers ontmoeten elkaar voor het eerst wanneer ze in het huwelijksbootje stappen. Vanochtend maakte RTL een nieuw concept bekend, dat een twist is op het concept dat we al kennen. Ze zouden opnames organiseren voor een nieuw programma genaamd Married at First Speeddate.

Speeddaten en meteen het huwelijksbootje in

Zoals de naam al doet vermoeden, zouden kandidaten bij Married at First Speeddate gaan speeddaten en daarbij meteen met een andere kandidaat trouwen. “Alle singles verzamelen! Kom speeddaten en je gaat gegarandeerd getrouwd weer naar huis”, is er bij de foto geschreven. Klinkt best geloofwaardig, toch? Het volgende zinnetje geeft echter weg dat het om een grap gaat: “De opnames zijn op 31 april.” Dat klinkt ook heel logisch, maar die datum bestaat natuurlijk helemaal niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Helaas niet op tv

We have to admit: we waren er bijna ingestonken. Want hoe leuk zou het zijn als mensen daadwerkelijk aan zoiets geks mee zouden doen? Het concept van Married at First Sight is al op z’n minst bijzonder te noemen, maar dit speeddate-‘concept’ is al helemáál gekte. Toch lijkt het er niet op dat we binnenkort daadwerkelijk zoiets op tv zullen zien. Bummer!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws