Oh no: Monica Geuze breekt arm na ‘lompe actie’

'Komende vier weken in het gips', stelt Monica.

Monica Geuze is nog maar een dag terug van haar vakantie in Miami en het geluk staat meteen niet meer aan haar zijde. Ze heeft zich flink bezeerd bij een ongeluk en moet daarom de komende weken met haar arm in een mitella rondlopen. Hoewel: vandaag is het natuurlijk April Fools. Zou Mo een grapje met ons uithalen?

Bij de huisartsenpost

Gisteravond deelde Monica op Instagram Stories meerdere beelden van zichzelf bij de huisartsenpost. Op de eerste foto is te zien dat ze een handdoek over haar arm heeft om de pijn te verlichten. Op de tweede foto is ze behandeld en zit ze met gips en een mitella op de bank. “De meid is weer in NL hoor”, schrijft ze erbij.

 

Videomateriaal

Naast de twee foto’s deelde Mo ook een video waarop te zien is wat er precies is gebeurd. Ze probeert een pakketje op te vangen dat vanuit een pand naar beneden werd gegooid. Het pakketje kwam op een vervelende manier op haar arm terecht en ze boog meteen voorover. Bij de video schrijft ze “Hahaha omg mega veel lieve berichtjes over wat er is gebeurd en ik zou willen dat ik een stoer verhaal had, maar eigenlijk komt het neer op een lompe actie van mijn vanaf vandaag favoriete @stelz_int stagiair. Gelukkig hebben we de beelden nog”. Het gevolg van die ‘lompe actie’ is groot: “Komende 4 weken dus in het gips, love my life.”

Stelz-tattoo

Vorig jaar had Monica iedereen beet met de grap over het zetten van een Stelz-tattoo. Zou deze ongelukkige actie ook een 1 april grap zijn? Als het zo is, is hij in elk geval erg geloofwaardig. Eigenlijk hopen we het stiekem, want vier weken in het gips is absoluut geen pretje. In ieder geval heel veel sterkte, Mo!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws