Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Videoland verwijdert alle afleveringen van Grey's Anatomy

Vanaf april kunnen we de ziekenhuisavonturen niet meer volgen.

Slecht nieuws voor alle fans van Grey's Anatomy. De populaire ziekenhuisserie is nu nog te bekijken via Videoland, maar daar komt in april een einde aan.

Alles weg

Op de website van de Streamwijzer wordt elke maand het 'Verdwijnsein' gepubliceerd. Daarin wordt een overzicht gegeven van alle films en series die in die maand van Videoland verdwijnen. In april is Grey's Anatomy helaas aan de buurt. De serie heeft drie maanden op Videoland gestaan, maar helaas worden alle seizoenen nu weer verwijderd. De serie telt inmiddels 18 seizoenen, waarvoor seizoen 1 tot en met 16 ook beschikbaar zijn via Amazon Prime Video. Daar worden ze in de loop van komende maand echter ook vanaf gehaald...

In real time

Toch is er een lichtpuntje. Er is namelijk nóg een streamingsdienst die de serie aanbiedt: Disney+. Daar kun je seizoen 1 tot en met 17 nog altijd bekijken. Seizoen 18 kunnen we alleen in real time bekijken, omdat dat nog altijd wordt uitgezonden. Daarvoor moet je dan bij NLZIET zijn.

Ook nieuwe aanwinsten

Wat er in april nog meer van Videoland wordt verwijderd? Onder andere Love Actually, acht hele seizoenen van Desperate Housewives, drie Divergent films en drie seizoenen van Project Runway. Gelukkig komen er ook elke maand nieuwe films en series bij. Misschien ontdek je daartussen wel een nieuwe favoriet! Tot die tijd zouden we zeggen: allemaal naar Disney+ als je nog wilt genieten van de ziekenhuis adventures.

Bron: Streamwijzer | Beeld: BrunoPress