Huh: zijn deze twee Bachelor-deelnemers zussen van elkaar?

Volgers van deze twee ladies zijn in de war.

Lees ook

Afgelopen week ontstond er verwarring op Instagram. Volgers van Yaël, die meedeed aan de Nederlandse versie van De Bachelor, dachten dat zij het zusje van Sanne (bekend van de Vlaamse Bachelor) zou zijn. Hoe zit dit precies?

Zussen of besties

Het is behoorlijk confusing (en vermakelijk tegelijk) dat er momenteel twee versies van De Bachelor op Videoland te zien zijn. In de Nederlandse versie nam Thomas van der Vlugt onlangs afscheid van de knappe Yaël. De beauty besloot hierom via Instagram een aantal vragen van haar volgers te beantwoorden in een vragenrondje op Instagram. Hier voerde één vraag de boventoon: zijn Yaël en Sanne zussen van elkaar?

Verwarring

Via Instagram liet Yaël onlangs weten dat ze aan een leuk project werkt met Sanne. Niet veel later deelde ze dat ze momenteel ook werkt aan een spannend project met haar zus. En je raadt het al, dat zorgde voor verwarring. “Is Sanne echt je zus?”, klinkt het dan ook op Instagram. Waarna Yaël uitlegt dat dit niet het geval is. “Haha, door mijn vorige post over een nieuw project samen met mijn zus is er wat verwarring ontstaan, omdat ik ook met Sanne met een nieuw project bezig ben. Maar nee, Sanne ik zijn beste vriendinnen. Ik heb ook nog een echte zus waarmee ik samen een project aan het opzetten ben.”

Allebei op tv

Dat Sanne en Yaël geen zussen maar besties zijn, is nu duidelijk. Maar hebben de twee dan afgesproken om zich allebei op te geven voor De Bachelor? Daarover doet Yaël behoorlijk geheimzinnig. “Hebben wij dat afgesproken, Sanne? We krijgen deze vraag best vaak, en we gaan daar binnenkort uitgebreid op in😏”, stelt Yaël. Hmm, mysterieus! 

Bron: Instagram | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook