Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó gaat het nu met TMF-ster Valerio Zeno

Wat doet de presentator tegenwoordig?

Grote kans dat jij vroeger, net als wij, een giga crush had op Valerio Zeno. De TMF-presentator was regelmatig op de buis te zien, maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. Wat doet Valerio nu eigenlijk?

Tv-ster

We herinneren het ons nog als de dag van gister: het programma Wakker worden met Valerio. In dit TMF-programma nodigden verschillende mensen Valerio uit voor een logeerpartij. Daartegenover stond dan wel weer een gunst, zoals luiers verschonen of hagelslag op kleur sorteren. Dit programma was by far ons favo programma vroeger en bezorgde Valerio uiteindelijk een grote tv-carrière. 

https://www.youtube.com/watch?v=4idmCvJ8eTE&ab_channel=phalerieau

Populaire programma’s

Na het populaire ochtendprogramma voor TMF maakte Valerio de overstap naar BNN. Hier verscheen hij jarenlang in allerlei populaire programma’s als Try Before You Die, Je zal het maar hebben, Dennis vs. Valerio, Proefkonijnen en Over Mijn Lijk. Laatstgenoemde wilde Valerio met nog een seizoen voortzetten, maar dit is er nooit van gekomen. Aan de tv-carrière van Valerio kwam vrij abrupt een einde, aangezien BNNVARA in 2018 besloot de banden te breken. 

Carrièreswitch

Waarom BNNVARA niet verder wilde met Valerio? Dat is tot op heden nog niet duidelijk. Valerio zei er ooit zelf over: “We zijn met name de laatste twee jaar uit elkaar gegroeid. Dat soort dingen gebeuren. Ik wilde graag nog een seizoen van Over Mijn Lijk maken, desnoods freelance, maar dat mocht niet.” Sindsdien heeft Valerio echter niet stilgezeten. Hij heeft altijd al een passie voor sneakers gehad en besloot hier op een creatieve manier iets mee te doen. Zo kreeg hij een eigen Videoland-serie over exclusieve sneakers én begon hij de podcast Sneakerjagers On Air. Hierin wordt gesproken over de nieuwste releases en limited editions van sneakers.

Phalerieau

Naast een passie voor sneakers heeft Valerio ook altijd al een passie voor muziek gehad. Onder de artiestennaam Phalerieau besloot hij vanaf 2007 op te treden als dj. Zijn bio op Instagram maakt duidelijk dat hij nog altijd te boeken is voor verschillende feesten en partijen, samen met MC Alainde Lon. Enne, we moeten toegeven: het lijkt ons helemaal niet verkeerd om deze handsome dj achter de draaitafel te zien staan. Veel kans in de liefde zullen we echter niet hebben, want Valerio is al een flinke tijd samen met zijn grote liefde Manon

Via Instagram deelt Valerio regelmatig foto’s met zijn knappe vriendin en hun ontzettend cute tekkeltje Archie. Uit de kiekjes op Insta wordt in ieder geval duidelijk dat Valerio zijn gevoel voor fashion nog altijd heeft behouden. Samen met zijn grote liefde zijn de twee elke dag gehuld in fashionable outfits. We like! 

Bron: Superguide, Instagram | Beeld: BrunoPress