Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rachel Hazes vertelt: dit is waarom André Hazes er ineens zo anders uitzag

Er waren verschillende redenen voor de plotselinge verandering.

Een paar weken geleden zagen we fotos van André Hazes voorbijkomen waarbij we even twee keer moesten kijken. Zijn moeder Rachel Hazes heeft nu een boekje opengedaan in gesprek met Story over de redenen voor die plotselinge verandering in zijn uiterlijk.

Shocking foto’s

Ongeveer twee weken geleden gingen er op Instagram en andere socials volop foto’s rond van André Hazes bij Holland Zingt Hazes. Na een periode buiten de spotlight werd hij eindelijk weer bij een evenement gespot. Maar wat direct opviel: de zanger was flink wat kilo's verloren en ook zijn long locks waren verdwenen.

Problemen

Voor fans van de zanger waren de foto’s dan ook direct reden tot zorgen. Zo kampte hij al met een burn-out, en de artiest had zijn carrière eind vorig jaar dan ook op een laag pitje gezet. Ook verbrak hij zijn relatie met influencer Sarah van Soelen, en ging het al met al niet goed met André. Moeder Rachel liet destijds al eens weten dat haar zoon veel tijd bij haar doorbracht en therapie volgde om weer op de been te komen.

Corona en griep

Aan weekblad Story heeft moeder Rachel nu echter uitgelegd wat er achter die foto’s schuilde. “Hij is nu herstellende van corona en daar bovenop kreeg hij een zware griep. Daarom zag hij er bij Holland Zingt Hazes zo anders uit”, verklaart ze. En: “Hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder”, voegt ze eraan toe.

Anoniem door het leven

Maar een snelle terugkeer in de schijnwerpers hoeven we niet te verwachten. Zo deelt Rachel dat haar zoon het op dit moment erg fijn vindt om in de anonimiteit te leven: “Momenteel vindt hij het fijn om veel in het buitenland te zijn, omdat hij daar anoniem over straat kan en door niemand wordt aangesproken.” Een terugkeer op het podium sluit ze overigens niet uit. “Dat is aan hem”, stelt Rachel. Who knows!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Story | Beeld: BrunoPress