Zien: zó zagen Suzan en Freek er vroeger uit

Lees ook

Afstand nemen

Een relatie van veertien jaar en ook nog eens samen werken. Soms vragen we ons weleens af hoe Suzan en Freek dat doen. Het antwoord? Voldoende me-time. “Ik heb nog weleens behoefte aan tijd alleen”, vertelde Suzan eerder aan het AD. “Dan wil ik even op de bank in mijn eentje naar een serie kijken en komt Freek erbij zitten, dan vraag ik soms of hij niet naar een andere kamer kan.” Gelukkig vindt Freek dat geen probleem. “Dan ga ik gamen. Dat is echt een lockdowndingetje.” En dat doet hij zeker niet alleen. “Kraantje Pappie en Snelle hebben ook een PlayStation. Dan spelen we online Call of Duty of FIFA.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Trouwplannen

Nog een vraag die veel fans van Suzan en Freek bezighoudt, is: wil het setje trouwen? “Willen we zeker, ooit”, verklapte Freek onlangs in een Q&A op Instagram Stories. Met nadruk op ‘ooit’, want een wedding staat binnenkort nog zeker niet op de planning. “We zijn momenteel zó druk met shows dat we echt nog even niet moeten denken aan de heisa die een bruiloft met zich meebrengt (help!), maar ik weet 1000% zeker dat Suus het ook heel graag wil. Komt wel 😏.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Kinderwens

Freek gaat nog even door met het beantwoorden van vragen over hun privéleven. Zo vertelt hij over hun bijnamen – Freek wordt vaak Frits of Freekie genoemd en Suzan Suus, Su of Snoe. En ook de kinderwens van het stel komt aan bod. “Zouden jullie in de toekomst een gezinnetje willen stichten?” vraagt een volger zich af. “Heel graag! Hopen dat het ons ooit gegund wordt”, stelt de zanger. “Nu nog even niet klaar voor, maar al wel goed aan het oefenen met onze nichtjes.” Daarbij deelt hij een foto van Suus met haar baby nichtje op schoot. Snoezig!

Bron: Grazia, AD, Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress, Instagram

Pagina 2/2

Laatste nieuws

Zie ook