Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: Bridgerton-actrice heeft derde seizoen van de serie bevestigd

We weten het nu echt zeker!

Sinds afgelopen vrijdag is het tweede seizoen van Bridgerton te streamen via Netflix. Het is net als het eerste seizoen een groot succes. We hoorden al een tijd geruchten over een derde (en waarschijnlijk zelfs een vierde) seizoen, maar nu heeft een van de actrices het ook echt bevestigd. We zullen dus nog langer van het kostuumdrama kunnen genieten. Yes!

Net begonnen

Simone Ashley speelt de rol van Kate in Bridgerton. Zij heeft in een interview met Deadline nu echt bevestigd dat er een derde seizoen komt. "We komen terug. Kate en Anthony zijn pas net begonnen aan hun avontuur", aldus Ashley. Ook licht ze een tipje van de sluier op over de rolverdeling: "De geweldige Jess Brownell speelt de hoofdrol in seizoen drie."

Verhaallijn

In het interview ging het niet alleen over de toekomst, maar ook over de verhaallijn in het tweede seizoen. Dat is immers pas net uit en het is meteen the talk of the town geworden. "Er was veel gedoe tussen Kate en Anthony, maar uiteindelijk weten ze elkaar te vinden aan het einde. Ik denk dat alles nu pas begint", aldus Ashley. Ze kijkt ernaar uit om haar personage nog beter te leren kennen. "Het zou heerlijk zijn om door haar ogen nog even die liefde met Anthony te ontdekken. Ik denk dat ze dat allebei verdienen." Het is nog niet bekend wanneer we het derde seizoen op Netflix kunnen verwachten, maar we zijn nu al enorm benieuwd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix