Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Gaby Blaaser heeft het gezellig met Niek Marijnissen

'Even gezellig weer met Niekie', lacht Gaby.

Het voelt alweer als eeuwen geleden dat Niek Marijnissen met Gaby Blaaser een ‘flesje wilde poppen’ in De Bachelorette. Liefde ontstond er niet tussen de twee, maar het lijkt erop dat Gaby en Niek het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden. 

Gelukkig in de liefde

Niek was een van de mannen die in De Bachelorette om het hart van Gaby streed. Er was een leuke klik tussen de twee en Niek werd uiteindelijk zelfs gekozen voor de 24-uurs date. Helaas sprong de vonk niet over en zijn zowel Niek en Gaby inmiddels allebei happy met iemand anders. Of het nu awkward is tussen de twee? Daar lijkt het niet op.

Samen voetballen

Via Instagram Stories deelde Gaby gister dat ze samen met Niek een sportieve middag op de planning had staan. De twee verschenen samen op het – ja echt – voetbalveld om een balletje te trappen. “Tja, De Bachelorette was het niet. Maar laten we gewoon gezellig samen een potje voetballen”, horen we Niek zeggen. “Ja, we zijn er ook best goed in”, vult Gaby aan. 

Dat de twee een gezellige middag hebben, moge duidelijk zijn. “Even gezellig weer met Niekie, even bijkletsen – en voetballen", horen we Gaby zeggen.

@gaby.blaaser

Nieuwe relaties

Een romance tussen de twee is echter niet aan de orde. Niek is namelijk dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Joan Pronk. En ook Gaby heeft al een tijdje een liefde in haar leven. Zij maakte vorige zomer bekend dat ze een relatie heeft met personal trainer Danny Volker

Bron: Instagram @gaby.blaaser | Beeld: BrunoPress, De Bachelorette