Huh: onverwachtse wending in nieuwste aflevering De Bachelor

Dit zagen we even niet aankomen.

We moeten eerlijk bekennen: tot nu toe hangt er in de afleveringen van De Bachelor nog maar weinig liefde in de lucht. Het lijkt erop dat Thomas van der Vlugt keuze heeft uit te veel ladies (die hij allemaal ziet zitten) en dus door de bomen het bos niet meer ziet. Tijd voor verandering, moet Videoland gedacht hebben.

Onverwachtse wending

Met zo’n grote groep dames kunnen we goed begrijpen dat Thomas niet zo goed weet waar hij het moet zoeken. De bachelor lijkt met iedereen een goede klik te hebben en kan met elke dame uit de villa overweg. Elke date lijkt een succes en ook alle dames zijn stuk voor stuk enthousiast. Tijd om stappen te nemen dus. 

In de nieuwste aflevering zien we dat Thomas een drietal dames meevraagt op een actieve date. Naar eigen zeggen heeft de bachelor een leuke klik met deze drie ladies, maar de fysieke aantrekkingskracht ontbreekt in sommige gevallen. 

Drie dames

Yaël, Inge en Ascha waren de drie dames die met Thomas een yoga-les mochten volgen. Uiteraard werd dit gevolgd door een kort gesprekje, waarin Thomas een hoop duidelijkheid gaf. Hij nam de knappe Yaël apart en dropte vervolgens de bom: hij ziet een romance met haar namelijk niet zitten. “Ik heb je meegevraagd op deze date of er ook fysieke aantrekkingskracht is en of er liefde kan ontstaan”, begint hij zijn verhaal. “Ik wil eerlijk met je zijn. Zit het erin of zit het er niet in? Ik denk toch dat het er niet in zit…”, gaat hij verder.

Rozenceremonie

Nadat Yaël met de andere dames in de villa heeft gedeeld dat ze het programma moet verlaten, zit de schrik er behoorlijk in. Want niet één dame verlaat het programma, ook tijdens de rozenceremonie wordt er afscheid genomen van een deelneemster. Gaan we dan vanaf nu ein-de-lijk een beetje romantiek spotten tijdens dit liefdesavontuur? Wij hopen het. 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws