Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aiii: Joep dropt brom in nieuwste aflevering MAFS

Oh no...

Kijkers van MAFS hebben de afgelopen weken kunnen zien hoe de liefde tussen Caroline en Joep maar moeizaam opbloeide. Er was hoop, maar na deze opmerking van Joep lijkt het huwelijk van de twee aan een zijden draadje te hangen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering die op Videoland staat.

Enorme twijfels

Ondanks flink wat drama rondom andere koppels in MAFS leek het bij Joep en Caroline aardig rustig te verlopen. De twee hadden het naar hun zin op vakantie, maar ook de kijkers thuis konden zien dat er maar weinig liefde in de lucht hing. Voor Joep is het dan ook behoorlijk duidelijk: hij mist een spark bij Caroline. 

Liever niet samenwonen

Aan MAFS-expert Eveline Stallaart doet Joep in de nieuwste aflevering eerlijk zijn verhaal. “Voor mijn gevoel zie ik het samenwonen niet zo zitten”, stelt Joep over de volgende stap in het programma. Na hun huwelijksreis zouden de twee namelijk bij elkaar intrekken. Waarom Joep het niet ziet zitten? Volgens de MAFS-deelnemer heeft het te maken met hun verschillende persoonlijkheden. En daarbij mist hij “een seksuele spanning”, weet Joep te vertellen. 

Toch proberen

De handdoek in de ring gooien is volgens Eveline geen goed idee. De twee besluiten dan ook dat Joep het samenwonen alsnog gaat proberen. Maar of dat een succes is… Wij houden onze fingers crossed en zijn benieuwd hoe dit liefdesavontuur zich voort gaat zetten. 

Bron: Veronica Superguide | Beeld: MAFS