Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geheimzinnig: Mitch en Pascal van B&B Vol Liefde hinten op tv-comeback

Gaan de twee opnieuw op zoek naar de liefde?

Het is inmiddels al even geleden, maar alle romances, ongemakkelijke stiltes en hilarische scenes uit B&B Vol Liefde staan nog vers in ons geheugen gegrift. Mitch en Pascal speelden een grote rol in het programma, maar gaan we de boys opnieuw op de buis zien verschijnen? Daar lijkt het wel op.

Kleine recap

Even een kleine recap: in B&B Vol Liefde zagen we hoe Mitch het steeds gezelliger kreeg met Roxanne. Mitch werd uiteindelijk door de B&B-eigenaresse gekozen, maar helaas ontstond er geen liefde. De twee bleven just friends en sindsdien heeft Roxanne zelfs een andere man aan de haak geslagen. Ook Pascal vond geen liefde in het programma. Hij had het naar zijn zin in het prachtige Italië, maar de vonk tussen Pascal en B&B-eigenaresse Debbie sloeg niet over. Eind goed al goed, want Pascal is inmiddels in Nederland een nieuwe liefde tegen het lijf gelopen. 

Geheimzinnige berichten

Een datingshow heeft Pascal dus niet nodig, maar toch laat hij via Instagram weten dat hij binnenkort opnieuw op de buis verschijnt. Precies op hetzelfde moment deelt ook Mitch een geheimzinnig bericht. Gehuld in verkleedoutfits schrijven de twee: “Tipje van de sluier, binnenkort weer op tv te zien” en “Ik zeg niks. Kleine hint: iets met tv.”

Mitch Pascal

Welk programma de twee gaan maken? We don’t know. Wel weten we dat de voorbereidingen voor het tweede seizoen van B&B Vol Liefde al in volle gang zijn. Zo zijn de B&B-eigenaren al voorgesteld, maar weten we nog niet welke mannen en vrouwen we in het programma gaan volgen. En eh, wat hebben die verkleedoutfits van Mitch en Pascal hiermee te maken? Duidelijkheid, please

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde