Erica Meiland neemt het op voor Maxime na boze reacties over Chateau Bijstand

Ze reageert op de vervelende reacties die over haar dochter worden geplaatst.

Lees ook

Het programma Chateau Bijstand van de Meilandjes heeft de afgelopen paar weken veel kritiek gekregen. Ook deze week was het weer raak. Op Twitter maakten veel mensen lelijke opmerkingen over een actie van Maxime Meiland, maar moeder Erica Meiland neemt het voor haar dochter op. You go, Erica.

Kritiek op de Meilandjes

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de Meilandjes tegenwoordig hun Chateau hebben ingeruild voor een veel kleinere woning. In Chateau Bijstand is te zien hoe zij van hun royale BN’er-budget opeens moeten proberen rond te komen van een bijstandsinkomen. Enne, dat zorgt voor behoorlijk wat reacties op Twitter.

Vivé ‘gedumpt’

In de nieuwste aflevering was te zien dat Maxime haar jongste dochter Vivé even overlaat aan de medewerkers van de kringloopwinkel waar ze wil rondkijken. En dat kunnen kijkers op Twitter maar moeilijk begrijpen. “Ongelooflijk, wijn verkiezen boven babyvoeding en dan ook nog je kind achterlaten bij iemand anders in een winkel”, schrijft een kritische kijker. Een andere Twitteraar laat weten: “Laat je je baby achter bij de medewerkster van een winkel. Ze zijn geen crèche!”

Erica slaat terug

Moeder Erica vindt die kritiek op Maxime onterecht en laat niet zomaar over zich heenlopen. Zo reageert ze op enkele Twitter-berichten om het voor haar dochter op te nemen. “Meid, waar zit je verstand?” schrijft een kijker over Maximes beslissing. Waarop Erica reageert: “Aardig he, van de mevrouw van de kringloop!” Op het bericht over wijn en babyvoeding reageert Erica: “De babyvoeding hebben we de volgende dag gekocht…” Get em, Erica!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook