Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rachel Hazes heeft gereageerd op de geruchten over een kinderwens

Ze is perfectly happy met haar twee eigen kinderen en drie bonuskinderen.

Juice Channel kwam eerder deze week naar buiten met een bericht dat Rachel Hazes in het ziekenhuis gespot was. Ze zou daar zijn om vruchtbaarheidsonderzoek te laten uitvoeren. Via RTL Boulevard heeft Rachel zelf nu klare wijn geschonken over de geruchten.

Informatie gelekt

Volgens het roddelkanaal Juice Channel zouden Rachel Hazes en haar nieuwe vlam Klaas Otto zijn gezien in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch voor een vruchtbaarheidstest. “Onze bron binnen het ziekenhuis geeft aan dat ‘koppels’ dit meestal doen als zij nog kinderen willen”, schreef JuiceChannel onder andere. Het betreffende ziekenhuis liet vervolgens weten dat er een onderzoek wordt ingesteld. Ze werden er niet bepaald blij van dat er privacygevoelige informatie is gelekt.

Rachel reageert

Voor RTL Boulevard vroeg Bridget Maasland, die het nog altijd goed kan vinden met haar ex-schoonmoeder, aan Rachel hoe de vork in de steel zit. Zij laat weten dat een kinderwens “absoluut niet aan de hand is. Ze ziet zichzelf niet nog eens hoogzwanger op haar leeftijd.” Bovendien heeft de moeder van André en Roxeanne door haar nieuwe relatie al drie bonus kids. “Ze heeft er drie hartstikke leuke kinderen bij, ze gaat hartstikke goed om met die drie kinderen, en met de ex van Otto.” Duidelijk!

Dochter Melissa

Een van Rachels nieuwe stiefkinderen is Melissa Otto en die twee kunnen het enorm goed met elkaar vinden. “Ze is zo lief en heeft een hart van goud”, vertelde Melissa aan Story. “Rachel is heel behulpzaam en denkt altijd aan een ander, in plaats van alleen aan zichzelf. Rachel is zo’n lieve vrouw, echt waar.” All good dus!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress