Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Schattig: Kim Feenstra poseert voor het eerst met zoontje Brooklyn

Wát een schatje.

In oktober 2020 werd Kim Feenstra voor het eerst moeder. Haar zoontje Brooklyn bleef sindsdien buiten de schijnwerpers, iets waar Kim en lover Stanley bewust voor hebben gekozen. Toch maakt Kim voor een keer een uitzondering en poseert ze vol trots met de kleine Brooklyn op de cover van &C. 

Bewuste keuze

Sinds haar bevalling schrijft Kim op Instagram regelmatig over haar nieuwe leven als moeder. Ook de ontwikkelingen van Brooklyn komen langs. Ze heeft haar knappe zoontje tot nu toe zoveel mogelijk buiten de spotlights gehouden, maar nu is hij herkenbaar in beeld gebracht.

Iets wat volgens het model een bewuste keuze is, zo vertelt ze openhartig in de nieuwste &C. “Mensen vragen vaak of ik hem op social media wil ­laten zien, maar dat wil ik niet. Het internet is een gekke plek”, stelt ze in het magazine. “Je hoort de raarste verhalen over pedofielen en kinderontvoerders, dat ze door social media ­precies weten waar het kind is op wie ze het hebben gemunt.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door &C (@andcgram)

Trots als een pauw

De kleine Brooklyn schittert op de kiekjes, dus we snappen maar al te goed dat het voor Kim behoorlijk pittig is om dat knappe koppie niet met de buitenwereld te delen. “Soms moet ik me inhouden hoor, het liefst pronk ik met Brooklyn als Simba op de Koningsrots. Maar ik ben heel beschermend.” De ouders van Brooklyn willen hun little one dan ook beschermen voor vervelende comments op social media. “Sommige bekende Nederlanders krijgen hatelijke reacties op hun kind op social media. Dat ze lelijk zijn. Of er gek uitzien. Anoniem, dat wel, want zo veel lef hebben ze dan ook weer niet.”

Bron: &C Oh Baby!, Instagram @andcgram | Beeld: BrunoPress