Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: zo zagen Suzan en Freek er jaren geleden uit

Ze zijn al behoorlijk lang samen en hebben veel beeldmateriaal.

Waarschijnlijk zei het duo Suzan en Freek je een paar jaar geleden nog niet zoveel. In 2018 brachten ze hun album Als het avond is uit en sindsdien is het duo niet meer uit de charts weg te denken. Niet alleen op muzikaal gebied, maar ook privé zijn ze samen. Inmiddels zijn ze zelfs al veertien jaar bij elkaar. In de loop der tijd is er flink wat veranderd, wat blijkt uit de throwback-foto's die ze regelmatig op Instagram posten.

Succesvolle carrière

De carrière van Suzan en Freek gaat als een speer. Onlangs scoorden ze hun tiende nummer één-hit en na een frustrerende coronaperiode kunnen ze eindelijk weer optreden. Sterker nog: ze staan binnenkort zelfs voor het eerst met een eigen show in de Ziggo Dome. Ja, het is wel duidelijk dat Suzan en Freek on fire zijn.

Broer en zus?

Waar nogal wat verwarring over bestaat, is de relatie van Suzan en Freek. Want, zo klinkt het volop: zijn ze nou broer en zus of vriend en vriendin? Gelukkig kunnen de tortelduifjes – ja, ze zijn dus een stelletje – daar wel om lachen. Suzan en Freek zijn namelijk al veertien jaar samen en hebben een tijdje geleden een prachtig vrijstaand huis in het Noord-Hollandse Nederhorst den Berg op de kop getikt. Het huis heeft zelfs een bijgebouw, dat wordt omgetoverd tot een opnamestudio. Mixing business with pleasure, Suzan en Freek doen het als de besten.

Op Instagram geeft het duo hun ruim 300 duizend volgers regelmatig een kijkje in hun nieuwe stulpje én hun personal life. Na zo'n lange relatie heeft het koppel natuurlijk een flink album vol leuke couple photos verzameld. Van spiegelselfies tot hun eerste optreden samen en van verjaardagen tot talloze vakanties: het is allemaal vastgelegd. Het muzikale liefdesduo duikt dan ook regelmatig de oude doos in om kiekjes van vroeger op te sporen. En wij kunnen wel stellen: de twee zijn door de jaren heen flink wat veranderd.

Trouwplannen en kinderwens

Nog een vraag die veel fans van Suzan en Freek bezighoudt, is: wil het setje trouwen? "Willen we zeker, ooit", verklapte Freek onlangs in een Q&A op Instagram Stories. Met nadruk op 'ooit', want een wedding staat binnenkort nog zeker niet op de planning. “We zijn momenteel zó druk met shows dat we echt nog even niet moeten denken aan de heisa die een bruiloft met zich meebrengt (help!), maar ik weet 1000% zeker dat Suus het ook heel graag wil. Komt wel 😏.”

Freek ging nog even door met het beantwoorden van vragen over hun privéleven. Zo vertelt hij over hun bijnamen – Freek wordt vaak Frits of Freekie genoemd en Suzan Suus, Su of Snoe. En ook de kinderwens van het stel komt aan bod. "Zouden jullie in de toekomst een gezinnetje willen stichten?" vraagt een volger zich af. "Heel graag! Hopen dat het ons ooit gegund wordt", stelt de zanger. "Nu nog even niet klaar voor, maar al wel goed aan het oefenen met onze nichtjes." Daarbij deelt hij een foto van Suus met haar baby nichtje op schoot. Cute!

Bron: Beau Monde, Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress, Instagram