Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Bridgerton? Deze drie series liggen in hetzelfde straatje

Er is weer genoeg om te bingewatchen!

Vanaf 25 maart is seizoen 2 van Bridgerton te streamen via Netflix. Ben je enorm fan van de serie en heb je beide seizoenen al gebingewatcht? Geen nood, er zijn meerdere series die er qua verhaal en sfeer op lijken.

Andere opties

We hebben massaal zitten smelten bij de romantische scènes in Bridgerton. Toen seizoen 1 afgelopen was, konden we niet wachten op het vervolg. Dat is inmiddels een paar dagen beschikbaar en veel mensen hebben het tweede seizoen er al helemaal doorheen gejast. Voor degenen die niet kunnen wachten op meer drama en romance hebben we hier een aantal goede opties. Veel plezier!

The Gilded Age

Krijg je geen genoeg van de prachtige kostuums en de omgevingen in Bridgerton? In deze serie komt dat ook allemaal voorbij. The Gilded Age vertelt het verhaal van Marian Brook, een jonge vrouw die in de jaren 1880 kennismaakt met de ingewikkelde social scene. Je ziet karakters uit zowel de servant class als de upper class en volgt hun avonturen. Drama en romantiek gegarandeerd! Je kunt The Gilded Age streamen via Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=wKj1cMz3yfI&ab_channel=HBO

Outlander

Werd je vooral heel blij van de steamy scènes in Bridgerton? Dan zit je goed bij Outlander. Deze serie vertelt het verhaal van Claire Randall, die verpleegster is geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze maakt een reis door de tijd en ontmoet daar meerdere mannen die een grote indruk op haar achterlaten. Er komen veel scènes voorbij die voor rode oortjes zorgen. Deze serie is te streamen via Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=PFFKjptRr7Y&ab_channel=SonyPicturesatHomeUK

Never Have I Ever

Was je tijdens het kijken van Bridgerton in het bijzonder fan van de Sharma's? Dan is deze serie echt wat voor jou. Hij draait om Devi Vishwakumar, een jong Indiaas-Amerikaans meisje dat haar vader verliest en daarna een tijd lang niet kan lopen. In de serie speelt rouw een rol, maar komt ook veel liefde en een sterke familieband voorbij. Deze serie is wederom te streamen via Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=HyOCCCbxwMQ&ab_channel=Netflix

Enne, kun je niet wachten op nog een seizoen van Bridgerton? Ook dan is er fijn nieuws, want de serie krijgt namelijk een derde seizoen. De opnames zijn nog niet van start gegaan, maar zullen volgens actrice Nicola Coughlan aanstaande zomer wellicht beginnen. Zij verwees hierbij naar de periode tussen juni en augustus. Je weet wat ze zeggen, geduld is een schone zaak...

Bron: Real Simple | Beeld: BrunoPress