De bekende Love Island-villa is verkocht voor dít bizarre bedrag

Voortaan zullen we een andere villa voorbij zien komen.

Lees ook

In Nederland wordt het programma Love Island pas vanaf 2019 gemaakt, maar in de UK was de eerste aflevering al in 2015 te zien. Vanaf het allereerste seizoen verblijven de Britten in dezelfde iconische villa op Mallorca. Daar komt nu een einde aan, want de villa is voor een behoorlijk hoog bedrag verkocht.

Nieuwe villa nodig

Al jaren kunnen we genieten van de Britse versie van Love Island, vol met liefde én de nodige drama. Het programma heeft al verschillende happy couples opgeleverd. Jarenlang vonden de opnames plaats bij dezelfde mooie villa op Mallorca, waar onder andere een groot zwembad en terras bij zaten. Ook heeft de villa vijf slaapkamers en een eigen sportschool. Toch zullen we die prachtige locatie helaas niet meer voorbij zien komen, omdat de villa is verkocht.

Behoorlijk bedrag

Wie de nieuwe bewoner van de villa zal zijn, is niet bekendgemaakt. Wel is naar buiten gebracht wat diegene ervoor heeft betaald, en het is geen klein bedrag. De villa is verkocht voor maar liefst 3,6 miljoen euro. Ka-ching! De koper krijgt echter behoorlijk waar voor dat geld, want de villa is een plaatje.

Zelfde eiland, andere plek

Kevin Lygo, die scriptmanager is bij ITV, heeft bevestigd dat er voor Love Island naar een nieuwe locatie is gezocht. Daar vertelde hij ook meteen bij dat die locatie inmiddels al gevonden is en dat er niet van het oude vertrouwde eiland wordt afgeweken. Bovendien verklapt hij dat we binnenkort kunnen genieten van een nieuw seizoen. “Het wordt marvellous. Ja, wederom op Mallorca. Er komt een fantastisch seizoen aan”, aldus Lygo. Exciting!

Bron: Love Reality | Beeld: ITV

Laatste nieuws

Zie ook