Zo gaat het nu met Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST

Na negen jaar stopte Marjolein met de rol van Maxime. Wat doet ze nu eigenlijk?

Marjolein Keuning speelde jarenlang de rol van Maxime Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Nadat ze uit de soapserie vertrok, werd het meteen erg stil rondom haar. Wat doet ze nu eigenlijk en hoe gaat het met haar? Ze heeft in een interview met De Telegraaf verteld over haar leven na het acteeravontuur.

Negen jaar

In 2008 zagen we hoe Marjolein Keuning haar debuut maakte in Goede Tijden, Slechte Tijden. Eerst speelde ze Marleen Beaumont, maar (plottwist!) ze bleek later het jongere, doodgewaande zusje van Ludo Sanders te zijn. Zo begon een negen jaar durend verhaal rond de zakenvrouw en kunstenares. In 2017 overleed Maxime in de serie, waardoor er een einde aan haar verhaallijn kwam. Veel (ex-)GTST-acteurs zien we na hun vertrek nog terug op het witte doek of in andere series. Marjolein heeft echter vaarwel gezegd tegen de spotlights.

Geen spijt

In het interview met De Telegraaf deelt Marjolein dat ze nog altijd blij is met de keuze die ze heeft gemaakt. “Ik ben al jarenlang een fanatiek wandelaarster en kan dan uren alleen van de natuur genieten. Een tijd geleden ben ik met rugzak, tent en eten voor een week van het westen naar het oosten van Groot-Brittannië gelopen. Ik heb lange tochten gedaan in de Sierra Nevada, Noorwegen, Italië en Zweden. Het was heerlijk om te doen”, deelt ze. En een big career? Dat mist ze absoluut niet. Ze laat zelfs weten ‘geen moment spijt’ te hebben gehad van haar keuze.

Nieuw programma

Marjoleins man Henk Poort staat overigens nog altijd volop in de schijnwerpers als musicalacteur. Zelf staat Marjolein soms nog op het podium als zangeres. “Mensen kennen mij vooral van acteren en minder van zingen. Na GTST heb ik vooral in theaterproducties gestaan en weinig acteerwerk gedaan op televisie. Ik ben wat strenger geworden als het gaat om de keuzes die ik maak”, aldus Marjolein. Binnenkort is ze op verschillende plekken in het land te zien met haar programma Songs in Silence. “Het gaat bijvoorbeeld over waarom ik af en toe van de hectische wereld afscheid neem en me dan liever afbeul in de regen, brandende zon, of op modderige paden. De liefde voor wandelen gecombineerd met mijn passie voor de natuur staan centraal in mijn voorstelling.” Enne, misschien vertelt ze nog wel iets over haar exit als Maxime Sanders!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws