Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Karen doet boekje open over awkward date met Thomas

Het was in het echt nog ongemakkelijker dan in de aflevering.

Afgelopen donderdag verscheen aflevering 7 van De Bachelor op Videoland. Romy en Karen waren te gast bij het de mannen van RUMAG om uitgebreid terug te blikken op hun deelname. Daarin vertelde Karen uitgebreid over de awkward date die ze had met Thomas van der Vlugt.

Vertrouwen

In de aflevering wordt teruggeblikt op een fragment van Karen en Thomas. Ze zijn op een groepsdate geweest en vlak nadat Karen uit het water is gekomen, besluit Thomas haar apart te nemen voor een gesprek. Hij vraagt haar onder andere wat ze zoekt in een relatie, waarna Karen antwoordt dat ze het belangrijk vindt dat ze iemand echt kan vertrouwen. Thomas benoemt dat hij best wel wat aandacht krijgt en vraagt of Karen dat moeilijk zou vinden. Naar eigen zeggen niet, want "als het goed zit, zit het toch goed?"

Ongemakkelijk

Het gesprek tussen Karen en Thomas zag er in de uitzending al wat ongemakkelijk uit. In de nabespreking bevestigt Karen dat. "De date was heel gezellig, er was een hele leuke sfeer met z'n drieën in de grot. Maar toen ik een-op-een met hem was, voelde ik me totaal niet op m'n gemak. Er waren nog heel veel mensen bij, ik kwam recht uit het water in m'n bikini... Ik voelde me heel ongemakkelijk en had ook echt niet het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Er blokkeerde iets en ik was niet m'n spontane zelf."

Geen stress

Na de date kwam Thomas in de aflevering aan het woord en vertelde hij dat hij bij een van dames niet het gevoel had dat het erin zat. Karen had meteen door dat dat over haar ging. "Ik wist het zelf direct na de date. Ik zat met Anna-Noëlle en Yaël in de bus en ik zei 'nou dames, ik ga morgen naar huis'. Het gesprek liep niet zo soepel zoals ik gewend ben en hij had dat dus ook zo ervaren. Ik kwam thuis van die date en zei tegen de anderen dat ze niet hoefden te stressen, omdat ik toch geen roos zou krijgen."

Anders dan het lijkt

Karen geeft echter aan dat het niet aan de bachelor himself ligt. "Ik denk dat ik het vooral lastig vind om de diepte in te gaan als er zoveel mensen bij zijn. Het lijkt natuurlijk heel mooi, maar je moet nagaan dat er tien mensen om je heen staan. Ik werd ook direct uit het water getrokken om met hem te kletsen, de andere meiden konden nog even tot rust komen. Ik zat daar als een verzopen kat, niet op m'n mooist. Het had beter gekund." Jammer, maar helaas! We hopen dat Karen binnenkort de ware vindt.

Bron: Youtube RUMAGTV | Beeld: Jasper Suyk