Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj Gorgels deelt hilarische foto met Monica Geuze

Gelukkig kon ze er zelf om lachen.

Gisteren was Monica Geuze jarig. De vlogging queen mocht 27 kaarsjes uitblazen en vierde dat met een etentje. Ook haar vriend en collega Kaj Gorgels liet de feestelijke dag niet zomaar voorbijgaan. Hij plaatste een hilarische foto van het duo op Instagram.

Podcast

Monica en Kaj hebben in het verleden vaak samengewerkt voor losse klussen, maar sinds januari vorig jaar delen ze samen een groot project: de podcast Geuze en Gorgels. In de podcastaflevering benoemt Monica geregeld dat haar leeftijd verkeerd wordt ingeschat. Mensen schatten haar in veel gevallen namelijk een stuk ouder dan ze daadwerkelijk is. Ook krijgt ze op TikTok vaak reacties waarin wordt benoemd dat ze er 'oud' uitziet. Hoewel ze er altijd stralend uitziet, is het een gevoelig onderwerp voor de beauty.

Opmerkingen over ouderdom

Kaj en Monica staan er inmiddels om bekend dat ze elkaars grenzen opzoeken. Kaj trok zich er dan ook niks van aan dat Monica onjuiste reacties over haar leeftijd vervelend vindt. Op Instagram plaatste hij een foto waar een filter overheen zit dat Monica waarschijnlijk niet zo blij maakt. "Happy b-day lieverd @monicageuze ! 27 jaartjes jong. En wat ze daar ook zeggen in die reacties op TikTok over dat je er oud uit gaat zien, lekker niks van aantrekken! Ik vind dat je ieder jaar jonger lijkt", schrijft hij er grappend bij.

Leuke reacties

Kajs volgers konden om de foto lachen en haakten erop in. "Gefeliciteerd!! Wat lijk je veel op je moeder zeg", "Haha hilarisch" en "Hahaha en wat blijft ze stralen he", is er in de reacties te lezen. Monica liet zich echter niet kennen en reageerde met "Hahahahahaha dankje lelijke aap. Kan niet wachten tot jij jarig bent!!!" You go, Monica!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress