Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Aylin geeft update na diagnose PTSS

De beauty vertelt haar volgers hoe het nu gaat.

Een paar weken geleden maakte Aylin van Temptation Island bekend dat ze gediagnosticeerd is met PTSS. Inmiddels heeft ze een update op Instagram geplaatst, waarin ze vertelt hoe het nu met haar gaat.

In therapie

"Ik besefte steeds meer dat ik eigenlijk mijn hele leven non-stop heb moeten vechten en nu misschien voor het eerst een beetje rust heb. Waardoor ook alle trauma's in één klap naar boven komen", zei Aylin een paar weken geleden. "Tot ik op een punt kwam waarbij ik veel suïcidale gedachtes kreeg en ik mezelf heb laten opnemen bij de crisisdienst. Zij hebben mij supergoed geholpen." Ze deelde dat ze in therapie was gegaan en veel steun kreeg van lover Efrain.

Eerste update

Inmiddels zijn we een paar weken verder en heeft Aylin een update geplaatst. Op haar Instagram heeft ze bij een foto toelichting gegeven op haar huidige situatie. "Ik ben super dankbaar voor alle lieve berichten en dm's die ik heb gekregen nadat ik verteld heb over mijn PTSS", begint de beauty haar verhaal. "Ik heb veel verschillende verhalen te horen gekregen. En wist zelf niet dat er anderen zijn die het ook ervaren. Ik hoop later meer mensen tips te kunnen geven en te helpen met wat voor mij heeft gewerkt. Maar tot die tijd ben ik nog zelf bezig met herstellen", schrijft er ze ook bij.

Alles op alles

Over hoe haar herstel eruitziet, laat Aylin niets los. Wel vermeldt ze in haar bericht dat het nog altijd veel moeite kost om contact met anderen te hebben. Ze wil alles op alles zetten om weer beter te worden en belooft haar volgers in de toekomst nog meer updates te geven. Wij wensen haar veel sterkte en hopen dat ze gauw volledig is hersteld!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram Aylin