Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de nieuwe superknappe vriendin van Bram Krikke

Prachtig stel!

16e RadioRing Gala (2022)

Afgelopen december deelden Bram Krikke en Didi Shanna nog het verdrietige nieuws dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet, maar het lijkt er sterk op dat de besnorde radio-dj weer nieuw geluk heeft gevonden in de liefde!

Nieuwe liefde

Via Instagram deelt hij een aantal foto's die heerlijk ouderwets in een fotohokje zijn geschoten. Op de zwart-witkiekjes zien we Bram en zijn nieuwe prachtige dame in een aantal vrolijke poses. Op de middelste foto krijgt hij zelfs een dikke vette smakkerd op zijn wang, wat voor een superbrede glimlach zorgt op het gezicht van de Qmusic-radiodiskjocky. We kunnen dus wel stellen dat hij hier goud in handen heeft!

Wie nog twijfelt of het daadwerkelijk om een nieuwe liefde gaat, hoeft alleen maar even het bijschrift te bekijken. Dat is namelijk een hartje. Simpel maar helder!

Robin Holzken

Wie even rondsnuffelt op Bram zijn Instagram-pagina, ziet meerdere foto's waarop Bram zich vermaakt in New York. Niet zo gek, de prachtige vrouw waar hij het nu zo gezellig mee heeft, is de in New York woonachtige Robin Holzken. Robin is een 24-jarig Nederlands model en woont en werkt op dit moment dus in de 'The Big Apple'.

Ja, New York is een behoorlijk eindje hiervandaan. Maar voor zo'n mooie dame als Robin is zo'n tripje meer dan de moeite waard natuurlijk. Wij wensen het kersverse stelletje al het geluk van de wereld!

Bron: Parra, Instagram | Beeld: BrunoPress/Arjo Frank/Brunopress.nl