Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen zou terugkeer The Voice een mooie middelvinger naar de verknipte mensen vinden

Als het aan de TVOH-presentatrice ligt keert de zangshow weer terug op tv.

Finale van The Voice of Holland 2020

The Voice of Holland werd per direct stopgezet toen BOOS misstanden over seksueel grensoverschrijdend gedrag aan de kaak stelde. Toch hoopt Chantal Janzen dat de zangshow weer terugkeert op televisie. Dit liet ze weten in een interview met De Telegraaf: ‘De rotte appels eruit flikkeren.’ 

Terugkeer

“Ik denk dat het wel terugkomt, maar dat baseer ik op niets”, deelt The Voice of Holland-presentatrice met de krant. “Het is wat ík zou doen. Omdat het programma klopt”, vervolgt Chantal. “Ik vind het ook een mooie middelvinger naar de verknipte mensen die daar op de verkeerde plekken zaten. De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken, het gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen.”

Rotte appels

De presentatrice vervolgt dat ze The Voice een mooi format vindt en dat het haar boos maakt dat het programma door rotte appels is verpest. “En bedenk even: we hadden alles al opgenomen tot aan de liveshows. Stel je voor hoe vervelend het is als je zo ver bent gekomen. Ook daarom ben ik boos. Er zijn bovendien zoveel mensen achter de schermen die hun ziel en zaligheid hebben gegeven voor dat programma. En bijvoorbeeld al tien jaar alleen The Voice deden en daar financieel afhankelijk van waren. Dat is verpest door een paar rotte appels."

Misstanden The Voice

Na maandenlang onderzoek van Tim Hofman en zijn team verscheen eind januari de veelbesproken aflevering van BOOS over misstanden bij The Voice of Holland. Hierin kwamen tientallen gevallen van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice aan het licht. Onder anderen The Voice-coaches Marco Borsato, Ali B en bandleider Jeroen Rietbergen zouden zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. RTL stopte per direct met het huidige seizoen van The Voice en liet weten samen met producent ITV een onafhankelijk onderzoek te doen naar de misstanden.

Bron: RTL Boulevard, De Telegraaf | Beeld: BrunoPress