Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verliefde Rachel Hazes over nieuwe liefde Klaas: ‘We hebben het echt fijn samen’

‘Ik ben echt stapel op hem.’

Premiere van Hij Gelooft in Mij - Theater Orpheus

Rachel Hazes maakte onlangs op Instagram bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is namelijk tot over haar over verliefd op Klaas Otto. In gesprek met Nieuwe Revu vertelt Rachel voor het eerst openhartig over haar kersverse liefde. 

Verkering

Rachel deelt dat ze Klaas jarengeleden leerde kennen, maar dat de twee altijd vriendschappelijk met elkaar omgingen. "Sinds kort is het meer." Rachel vervolgt dat Klaas degene was die haar ‘verkering’ vroeg.

“Ik ben echt stapel op hem.” Wat ze vooral leuk aan hem vindt? “Alles. Echt alles. Hij is een heel leuke man, een heel lieve man. Ik heb het echt getroffen met hem”, glundert Rachel. “We hebben het echt fijn samen. Dat is belangrijk.” 

Goede moment

Rachel heeft altijd een behoorlijk volle (werk)agenda. Niet zo gek dat ze dan ook de vraag krijgt of ze wel veel tijd voor haar nieuwe liefde heeft. “Nu ga ik eigenlijk een beetje de rustige periode in, omdat ik alle mooie projecten heb afgerond. Ik denk dat Klaas op het goede moment in mijn leven is gekomen”, antwoordt Rachel. 

“Het klinkt heel raar, André (Hazes sr. red.) heeft natuurlijk best wel een grote zaak nagelaten. Dus je bent eigenlijk 24/7 met André bezig. Op een of andere manier – als ik de hele dag met André bezig ben – vind ik het heel moeilijk om een man in mijn leven toe te laten. Ik zie het toch een beetje als verraad. Dus ik denk dat nu het goede moment is dat Klaas in mijn leven is. We hebben rust, je bent niet de hele dag met André bezig. Dan kun je het ook eens over wat anders hebben.” 

Het hele interview met Rachel Hazes is binnenkort in Nieuwe Revu te lezen. 

Bron: Nieuwe Revu, Shownieuws | Beeld: BrunoPress