Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x een earparty van Billion Avenue

Doe mee en win!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x een earparty van Billion Avenue weggeven.

De vibe van Antwerpen

Antwerpen staat ook wel bekend als de stad van designtalent en gevoel voor stijl. Het is dan ook niet gek dat Julie Deaulmerie, die in Antwerpen woont, in 2016 het fashionable sieradenmerk Billion Avenue op de markt bracht. Met de opvallende neongele kleur en de happy smiley is het merk duidelijk te onderscheiden van alle andere sieradenmerken.

De collecties van Billion Avenue bestaan uit een gigantisch aantal verschillende sieraden met een high-end look en dat voor high-street prijzen. Van oorbellen met smileys en ringen met een prachtige parel tot aan earcuffs en charms om je basic sieraden een twist te geven. Alle sieraden worden apart verkocht, dus je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de items combineert. Hallo, earparty! Ook worden de oorbellen gemaakt van 925 sterling zilver gehordineerd met 18K goud en ingelegde sparkly zirkonia stenen. Hoe leuk!

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je oren vol te hangen met prachtige sieraden van Billion Avenue? Snappen we. We mogen daarom 2x een earparty weggeven. Dit betekent dat je in totaal vier verschillende oorbellen kunt winnen. Welke dat zijn? Dat is nog een verrassing. Wel mag je aangeven of je een earparty in het goud of zilver zou willen winnen. Succes!

[mail-and-win title="Winning Wednesday: 2x een earparty van Billion Avenue" description="Doe mee en maak kans!" ended_at="05-31-2022" questions="%5B%22Wil%20je%20een%20earparty%20in%20goud%20of%20zilver%20winnen?%22%5D" ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 5 april 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.