Is Grey’s Anatomy je favo serie? Dan wil je deze ziekenhuisserie ook zien

Voor alle liefhebbers van ziekenhuisdrama's.

Kan jij geen genoeg krijgen van series waarin alle hoofdpersonages in blauwe pakken rondsjouwen? Wij ook niet. En mocht je Grey’s Anatomy al lang en breed uit hebben gekeken, dan hebben wij een andere parel voor je gevonden.

Saving Hope

Liefde, drama en shocking gebeurtenissen in het ziekenhuis: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Met alle drama rondom het Grey Sloan Memorial Hospital in Grey’s nog vers in ons geheugen, zijn we uiteraard te porren voor een nieuwe ziekenhuisserie. Videoland snapt dit en lanceerde hierom de serie Saving Hope op de streamingdienst. Geen nieuwe serie, maar wel absoluut het kijken waard.

Het verhaal

In de serie Saving Hope zien we hoe Charlie Harris, hoofd chirurgie in een Canadees ziekenhuis, na een verkeersongeluk in een coma belandt. Terwijl zijn verloofde en haar collega-artsen hun best doen om andere patiënten te redden, bezoekt Harris de ziekenhuiszalen. En jawel, dat terwijl hij dus nog in coma ligt. De vraag is dan ook of hij een geest is of een verzinsel van zijn eigen verbeelding. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Eén seizoen

Via Videoland is het eerste seizoen van de serie Saving Hope nu te streamen. Wikipedia weet ons echter te vertellen dat er maar liefst vijf seizoenen van de serie gemaakt zijn. Fingers crossed dat de volgende vier seizoen zo snel mogelijk op de streamingdienst gelanceerd worden, want wij zijn nu al hooked aan deze serie. Uh Videoland, are you listening?

Bron: Videoland | Beeld: Saving Hope

Laatste nieuws