Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carlos geeft uitleg over rode bultjes op gezicht in Expeditie Robinson

'Heel veel vragen over de bulten op mijn gezicht', deelt hij op Instagram.

Onverwachtse exits, ongelukjes met een zee-egel en loodzware proeven: het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is afzien. Carlos, die zich één van de All Stars mag noemen, doet opnieuw mee aan het programma. Maar het vinden van een goede slaapplek heeft hij in het vorige seizoen helaas niet geleerd...

Rode bultjes

Uiteraard bleef de nieuwste uitzending van Expeditie Robinson: All Stars niet onbesproken. Zo stroomde de inbox van Carlos vol met vragen over de rode bultjes die kijkers op zijn gezicht spotten. Niet alleen Carlos zat onder de rode bultjes, ook Edith had last van deze uitslag op haar gezicht. Maar hoe kwam dat eigenlijk?

Verkeerde slaapplek

Volgens Carlos hadden deze rode bultjes alles te maken met de slaapplek waar hij samen met Edith de nacht doorbracht. De twee judoka's sliepen op het strand en dit was volgens Carlos een erg slecht idee. "Heel veel vragen in mijn DM over de bulten op m'n gezicht. Edith en ik sliepen op het strand en zijn flink te grazen genomen door zandvlooien", begint hij zijn verhaal. Waarna ook Carlos erkend dat je door te slapen op het strand, om problemen vraagt. "Superdom natuurlijk, maar we hadden simpelweg niet genoeg materialen om een fatsoenlijk bed te bouwen." Heavy. 

Express verliezen of niet?

Erg lang lijkt de judoka niet in te zitten over zijn skin issues op het eiland. Al gauw schakelt Carlos over naar de orde van de dag en vraagt hij zijn volgers om hun mening: "Trouwens... Wat zouden jullie doen. Expres verliezen of niet?", waarmee hij doelt op de proef waar de expeditieleden zich aan moesten wagen. We weten inmiddels dat expres verliezen niet in het woordenboek van Carlos voorkomt, maar ook zijn volgers lijken deze mening te delen. "Nooit expres verliezen!", "Expres verliezen? Echt niet. Dat is zwak" en "Altijd voor de winst gaan", klinkt het in de comments. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Shotsbysud