Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Britt Dekker

Sterkte, Britt!

Qmusic de Top 40 Awards 2022 - Rode Loper

Verschrikkelijk nieuws voor Britt Dekker, de presentatrice heeft afscheid moeten nemen van haar paard Vito. Op Instagram deelt ze het verdrietige bericht met haar volgers.

Grote knuffelbeer

"Koning Vito, bedankt voor alles ❤️", schrijft Britt op Instagram bij een video met allemaal foto's van haar en Vito. Vito was een groot, zwart paard, waar Britt zichtbaar veel mooie momenten mee heeft gehad.

"Helaas konden we niks meer voor je betekenen... Wat zul je gemist worden door iedereen 😢 Never forget you grote knuffelbeer, alle mooie momenten die je gegeven hebt zal ik nooit vergeten", aldus de verdrietige presentatrice. "Had gehoopt er nog veel meer te kunnen maken samen, maar helaas mocht het niet zo zijn. 🖤" Sterkte, Britt!

Liefde voor paarden

Britt staat regelmatig in de spotlights en timmert hard aan de weg als presentatrice. Maar haar andere grote liefde, paarden, laat ze nooit los. Elke vrije minuut besteed ze het liefst samen met haar prachtige paard genaamd George.

En waarom zou je werk en hobby niet combineren, moet Britt gedacht hebben. Ze heeft inmiddels al twee films gemaakt die helemaal in het teken staan van haar favoriete viervoeters. In de eerste film, Whitestar, had ze slechts een klein rolletje. Maar dat acteren smaakte naar meer, want in opvolger Silverstar kreeg Britt de hoofdrol.

Dromen

“Acteren was tot voor kort niet echt mijn ding, omdat ik mezelf niet goed genoeg vind”, vertelde Britt aan Shownieuws. Toch was daar een hoofdrol voor de blondine. “Ik heb heel veel lessen gehad en inmiddels vind ik het wel heel leuk”, vertelt ze vol trots.

“Je hebt van die dromen, die je wakker houden. Als je van een droom een plan maakt kunnen ze uitkomen. Daar is dit er eentje van: voor de tweede keer een eigen bioscoopfilm maken”, schreef Britt op haar eigen Instagram. Hear, hear!

Bron: Instagram @brittdekker92, Grazia archief | Beeld: BrunoPress