Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hallo dream job: hier krijg je betaald om pizza te eten

Solliciteren maar!

Pizza eten terwijl je aan het werk bent en daar óók nog voor betaald krijgen? Het klinkt als een droombaan en guess what: dat is het ook. Wij vertellen je er meer over!

Betaald pizza eten

Zeg ‘pizza’ en je hebt ons hart gestolen. Als we er niet meteen tonnetje rond van zouden worden, zouden we gerust elke dag een pizza naar binnen kunnen schuiven. Toch houden we ons doorgaans in. Maar wat nou als je er ook nog eens voor betaald zou krijgen om af en toe pizza te eten? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar er is echt een bedrijf dat dat aanbiedt. Enne, iedereen kan zich ervoor aanmelden!

Draagbare pizzaovens

Het bedrijf Ooni is gespecialiseerd in het maken van draagbare pizzaovens. Het is in 2012 opgericht door Kristian Tapaninaho en Darina Garland. Hun doel is om ervoor te zorgen dat mensen met behulp van zo’n draagbare pizzaoven zelf heerlijke pizza’s kunnen maken in hun achtertuin. Nu komt het: om het merk verder te promoten, zijn ze op zoek naar Ooni Affiliates. Je mag zelf recepten bedenken en die vervolgens uitproberen met ovens van Ooni. Het resultaat deel je op Instagram, zodat je je volgers enthousiast maakt voor het merk. En daar krijg je dus voor betaald.

Wat moet je doen?

Wat je moet doen om Ooni Affiliate te worden? Een filmpje van een minuut maken waarin je over je pizzapassie vertelt. Hoewel Ooni in Amerika gestationeerd is, kunnen mensen van over de hele wereld zich voor de baan aanmelden. Word je uitgekozen en maak je content die Ooni goed bevalt, dan kun je zelfs Ooni Affiliate of the Month worden en extra promotie voor je eigen Instagram krijgen. Win-win dus! Wat het schuift? Je kunt met deze baan tot wel 800 euro per dag (!) verdienen. Solliciteren kan op www.ooni.com. Solliciteren maar!

Bron: Kookfans, Ooni, Girlscene | Beeld: Eat Pray Love