All grown up: zó ziet Lily uit Modern Family er nu uit

Lily is momenteel een heuse hit op TikTok.

Met haar sarcastische opmerkingen stal ze keer op keer de show in Modern Family. We hebben het natuurlijk over Lily Tucker-Pritchett aka actrice Aubrey Anderson-Emmons. Hoe gaat het nu met haar?

Modern Family

Als we één serie veel hebben gebinged, dan is het Modern Family wel. De show verscheen in 2009 voor het eerst op de buis en sindsdien zijn er maar liefst elf seizoenen van gemaakt. Van de hilarische vader Phil Dunphy tot de liefdesproblemen van dochter Haley Dunphy en van de norse Jay Pritchett tot de awkward Mitchell Pritchett: elke aflevering was weer genieten. Wat hebben we door de jaren wat afgelachen en traantjes weggepinkt.

Lily Tucker-Pritchett

Het was heel bijzonder om de Modern Family-kids op te zien groeien.  Zo is Sarah Hyland, die de rol van Haley vertolkte, inmiddels een prachtige volwassen vrouw die op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen en ontdekten we onlangs dat Manny Delgado (gespeeld door Rico Rodriguez II) ook flink wat is veranderd.

Wie door de jaren heen ook behoorlijk is opgegroeid, is actrice Aubrey Anderson-Emmons, die de rol van Lily Tucker-Pritchett vertolkte. Benieuwd hoe zij er nu uitziet? Wij verzamelden een paar kiekjes.

School

Aubrey was nog maar vier jaar toen ze de rol in Modern Family scoorde. In datzelfde jaar was ze de jongste persoon ooit die genomineerd is voor een Screen Actors Guild Award. Inmiddels is de beauty veertien jaar, maar lijkt ze het acteren op een laag pitje te hebben gezet. Door de jaren heen heeft ze nog een paar televisieklussen gescoord, maar momenteel focust ze zich op haar school. Oh en natuurlijk op haar boyfriend. Schattig!

@aubreyandersonemmons

Hdjsjsjsjs I know I haven’t posted a lot recently but I’ll start posting more again<3 #fyp #fypシ #foryou #foryoupage

♬ original sound – Heyyyy

TikTok

Net als menig ander high schooler heeft Aubrey ook een eigen TikTok-account – met bijna een miljoen (!) volgers. Hierop showt ze onder meer haar outfits, playbackt ze op populaire nummers en doet ze of course zo nu en dan een viral TikTok-dansje. Lekker bezig, Aubrey!

Bron: Instagram @aubreyandersonemmons, TikTok | Beeld: Modern Family

Laatste nieuws