Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok openhartig over relatiebreuk met Donny Roelvink

Ook vertelt Janice hoe het nou zit met die geruchten over haar en Memphis Depay.

De relatie van Janice Blok en Donny Roelvink hield de juicekanalen flink bezig. Alle ins and outs werden breed uitgemeten op Instagram. In een openhartig gesprek met Fawry Not Sawry vertelt Janice wat dit met haar relatie deed.

'De vriendin van'

Ze timmerde al jarenlang aan de weg als zangeres en influencer, maar toen ze een relatie kreeg met Donny Roelvink was Janice Blok ineens 'de vriendin van'. "Toen ik helemaal lovey dovey verliefd was op mijn ex-partner, vond ik het niet erg om 'de vriendin van' te zijn", vertelt Janice. "Nu is het irritant. Nu wil ik ervan af", grapt ze in de podcast GEROEZEMOES van RUMAGTV.

Juicechannels

Door haar relatie met Donny kwam Janice ook ineens op de radar van de zogenoemde juicekanalen, die alle ins and outs van haar relatie leken te weten. "Ik weet nog wel dat JuiceChannel gepubliceerd had dat het niet zo goed ging met jullie. Donny zou chagrijnig zijn geweest tijdens jouw verjaardag, tijdens een bezoekje aan de dierentuin had hij het niet naar zijn zin, mensen zeiden dat hij depressief was. Hoe ging je daarmee om?" vraagt Fawry aan Janice.

"Praten", vertelt de Rotterdamse beauty. "Veel praten. Wat niet waar is, dat raakt je niet. Wanneer die roddels rondgingen, werd ik natuurlijk opgebeld door de vrienden en familie die dichtbij me staan. Dan legde ik gewoon uit wat de echte situatie was en dan was het gewoon oké."

Relatiebreuk

Janice vertelt dat ze ook veel met Donny over de rumours heeft gepraat. "Thuis moet je er goed over blijven praten, want je kunt het niet negeren. Ook al wil je dat natuurlijk wel door de accounts te ontvolgen en te blokkeren. Maar het komt altijd wel weer bij je terecht, en dan moet je er zo goed mogelijk over blijven communiceren", aldus de influencer.

"Over sommige dingen hadden ze gelijk en over sommige dingen niet", gaat Janice verder over de juicekanalen. Zo klopte het niet dat Donny haar het huis uit had gezet, dat hij vreemd was gegaan met Yolanthe Cabau en waren ze nog niet uit elkaar toen die rumours op Instagram rondgingen. Waarom de twee uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan? "Dat kan ik helaas niet met je delen", laat de influencer weten. "Ik denk dat het nu niet eens meer interessant is, mensen zijn alweer verder gegaan met allerlei juiceverhalen. Ik vind het zelf niet eens meer interessant. Het is een gesloten boek, het is voorbij. Het voegt niets meer toe aan mijn leven, of aan mijn social media, aan mijn werk, financieel, privé: het is gewoon klaar. It's gone.

https://www.youtube.com/watch?v=pWCAbDt89Ls&ab_channel=RUMAGTV

Memphis Depay

Het einde van haar relatie met Donny was echter niet het einde van de roddels. De geruchtenmolen draaide nog steeds overuren over de love life van Janice. Zo zou de influencer aan het daten zijn geslagen met FC Barcelona-ster Memphis Depay en zou ze zelfs naar Barcelona zijn gevlogen om haar lover te bezoeken. Hoe het tussen haar en Memphis zit? Daar is Janice heel duidelijk over. "Ik heb deze gast nog nooit in mijn hele f*cking leven überhaupt gezien."

Janice vond het dan ook bizar dat deze geruchten rondgingen op Instagram. "Hoe the f*ck komen jullie aan deze informatie? Get your facts straight. Ik vond het zo slecht. Doe je werk goed en hou anders – grof gezegd – je bek, want het klopt niet", neemt Janice geen blad voor de mond. Of ze niet alsnog in Memphis' DM's is geslided? "Hij ziet er goed uit", geeft de influencer toe. "Maar ik weet niet of dat iets is waar ik naar op zoek zou zijn op dit moment. (...) Ik weet niet of voetballers wat voor mij zijn." Al sluit ze een toekomstige romance met de voetballer zeker niet uit: "Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer."

Bron: RUMAGTV | Beeld: BrunoPress