Leuk nieuws: De Bachelorette België is nu op Videoland te zien

Yessss!

Kun jij geen genoeg krijgen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt en ben je ook helemaal bij met de Belgische variant met Fabrizio Tzinaridis? Dan hebben we leuk nieuws: De Bachelorette België is nu namelijk ook te zien op Videoland.

De Bachelorette

Fans van De Bachelor(ette) kunnen hun hart op halen, want naast de Nederlandse én Belgische versie van De Bachelor, staat er nu ook een compleet seizoen van De Bachelorette België op Videoland. De Belgische bachelorette is Elke Clijsters. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Elke is ontzettend sportief en komt uit een sporty family. De beauty is zelf voormalig tennisster, het jongere zusje van toptennisster Kim Clijsters en dochter van voetballer Lei Clijsters. In het programma gaat ze opzoek naar de liefde. Er staan vijftien handsome mannen klaar om het hart van Elke te veroveren. Maar zit the one ertussen?

Bang voor reactie zus

In gesprek met Het Laatste Nieuws geeft Elke toe dat ze vooral bang was voor de reactie van haar zus toen bekend werd dat ze de bachelorette werd. “Dat ze zou zeggen: ‘Elke, wat haal je je nu weer op de hals?'”, vertelt ze. De voormalig tennisster weet in elk geval goed wat ze zoekt, en ook wat ze niet zoekt. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt!”

Elke heeft al twee kinderen: zoon Cruz (10) en dochter Cleo (9). De namen van de kindjes zijn vereeuwigd op haar lichaam, naast een tatoeage van een groot lieveheersbeestje. “Die kever is een eerbetoon aan mijn papa (Lei Clijsters overleed in 2009, red.). Aan het einde van zijn leven woonde hij een tijdlang in de hoeve van mijn zus Kim. Daar is een veranda aan en de dag waarop hij stierf, zag het daar plots zwart van de lieveheersbeestjes. Niemand wist waar ze vandaan kwamen. Ik vond dat toen al gek, een beetje eng zelfs.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elke 🤍 (@elkeclijsters)

Nieuwe liefde

Elke is al eens getrouwd geweest, met ex-profvoetballer Jelle van Damme – wederom een sporty typ. Gaat ze in De Bachelorette weer opzoek naar een sportieve man, of weet iemand anders haar hart te veroveren? Het volledige seizoen bestaat uit twaalf afleveringen en is nú te zien op Videoland. Dat wordt bingen!

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelorette, Instagram 

Laatste nieuws