Loiza Lamers en vriend zetten grote stap in relatie

'Het voelt heel steady', aldus het model.

Lees ook

Loiza Lamers is happily in love met haar vriend Jelle. In Rooijakkers Over De Vloer konden we gisteravond voor het eerst kennismaken met haar boyfriend. Enne, de vonken spatten van het scherm! Het gaat zelfs zo goed tussen de twee, dat ze een grote stap hebben gezet in hun relatie.

Op eigen benen

De carrière van Loiza Lamers gaat als een speer. Nadat ze in 2015 als eerste transgendermodel Holland’s Next Topmodel won – en daarmee wereldnieuws werd – heeft ze de ene na de andere modellenklus gedaan. Inmiddels timmert ze ook aan de weg als presentatrice van Singletown. Al die tijd woonde ze nog ‘gewoon’ thuis bij haar ouders, maar sinds kort staat Loiza op eigen benen, vertelt ze in gesprek met Art Rooijakkers. De beauty heeft een gemeubileerd appartementje in Amsterdam gevonden, waar ze een jaartje gaat ‘voelen hoe het is om op jezelf te wonen’.

Eerste liefde

In Rooijakkers Over De Vloer konden we gisteravond ook voor het eerst kennismaken met de man die Loiza alweer een half jaar gelukkig maakt: Jelle. Het model vertelt aan Art dat het haar eerste echte, serieuze liefde is. “Ja, en gelijk dus heel erg goed, dus dat is heel bizar”, aldus Loiza. “Het voelt gewoon heel steady, heel stabiel.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Grote stap

De love birds komen duidelijk vaak bij elkaar over de vloer. Want terwijl Art en Loiza in gesprek zijn, komt Jelle gewoon het appartement binnen met zijn eigen sleutel. Aanbellen is dus niet meer nodig. “Nee, dat hoeft niet nee”, beaamt Jelle lachend. “Wordt het niet eens tijd dat jullie gaan samenwonen dan?” vraagt Art zich af. Waarop twee geheimzinnige lachjes volgen.

Het lijkt er dus op dat Loiza niet langer meer alleen woont. “Ja, die plannen zijn er ook”, vertelt ze. “We hebben besloten dat we willen gaan samenwonen.” Een grote stap in hun relatie, dus. Gefeliciteerd!

Rooijakkers Over De Vloer is iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Rooijakkers Over De Vloer | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook