Famke Louise openhartig over moederschap: ‘Ben heel anders in het leven gaan staan’

Het moederschap heeft Famke enorm veranderd, vertelt ze.

Begin dit jaar werden Famke Louise en lover Denzel Slager de trotse ouders van baby boy Nówie Storm Slager. In een Q&A op Instagram doet de zangeres een boekje open over hoe het moederschap haar heeft veranderd.

Bewustere keuzes

Waar Famke Louise eerder nog overkwam als een jonge en soms ietwat naïeve meid, is ze sinds haar zwangerschap uitgegroeid tot een prachtige volwassen vrouw. Op de vraag of ze als persoon veranderd is door het moederschap, hoeft Famke dan ook niet lang na te denken. “1000%! Ik ben op een heel andere manier in het leven gaan staan. Eigenlijk al vanaf de zwangerschap”, antwoordt ze.

“Je gaat nadenken over je carrière en de manier hoe je je profileert”, gaat de mom verder. Ze vertelt dat ze tegenwoordig veel bewustere keuzes maakt, waarbij ze zich nu richt op het geluk van haar gezin. “Je denkt veel beter na over de dingen die je doet en met wie of wat je in aanraking komt”, legt ze uit.

Positiviteit

De Famke van nu is niet meer te vergelijken met de Famke van twee jaar geleden, vertelt de zangeres. “Ik zie op dit moment een heel ander persoon met een ander doel in het leven”, aldus Famke. “Ik ben momenteel heel erg gefocust op positiviteit en alles daaromheen. Dit maakt mij een leukere partner en moeder natuurlijk.” You go, Famke!

Bron: Instagram @famkelouise_ | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws