Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh hallo: déze knappe Formule 1-coureurs moet je volgen op Instagram

Zo wordt Formule 1 gelijk een stuk leuker!

Het Formule 1-seizoen is weer in volle gang en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van de coureurs... eh, races. Of course moedigen we ieder weekend onze eigen Max Verstappen aan, maar ook zijn concurrenten mogen er zéker zijn.

Lando Norris

Lando Norris is de jongste van dit rijtje, maar mag natuurlijk niet ontbreken. De 22-jarige Brits-Belgische coureur timmert al jaren aan de weg in de F1-wereld. Hij is enorm populair onder de Britse Formule 1-fans en dat is niet geheel onterecht. Hij staat onder contract bij McLaren en daar doet-ie het goed. Hij heeft al vijf keer op het podium mogen staan. Maarre, slecht nieuws: helaas is de knappe coureur tegenwoordig niet meer single.

Charles Leclerc

De 24-jarige Charles Leclerc komt uit Monaco en laat dat nou precies de plek zijn waar jaarlijks een van de coolste races plaatsvindt. De knappe Charles rijdt sinds 2019 voor Ferrari en daar hoort natuurlijk een rode auto én rode outfit bij. Ook Charles is al een tijdje gelukkig in de liefde.

George Russell

George Russell zullen velen misschien wel kennen, omdat hij sinds dit jaar in het team zit van Lewis Hamilton bij Mercedes. De 24-jarige coureur zit al vanaf zijn jeugd in de autosport en begon op zijn achtste met karten. George rijdt in een zilver met groene racewagen met nummer 63, mocht je hem willen volgen tijdens een race. Enne oja, ook George is niet meer single helaas…

Lewis Hamilton

Over Mercedes gesproken... George Russells team mate is natuurlijk niemand minder dan de knappe Lewis Hamilton. De Britse coureur is de oudste in ons rijtje. Met 37 jaar gaat hij al heel wat jaren mee in de Formule 1. Hij is zelfs al meer dan 100 keer vanaf de eerste positie gestart bij een race. Vorig jaar verloor hij natuurlijk het wereldkampioenschap van Max, maar dat mag de pret niet drukken voor de coureur. Op Insta deelt hij regelmatig leuke kiekjes. Enne, Lewis is overigens wél single op dit moment.

Daniel Ricciardo

Op zoek naar iemand met een goede dosis humor? Dan is Daniel Ricciardo your guy. Daniel is een 32-jarige Australisch-Italiaanse autocoureur die net als Lando Norris voor McLaren rijdt. Hiervoor reed hij voor Red Bull en Renault. De coureur heeft al jaren ervaring in de autosport, want in 2009 werd hij zelfs kampioen in het Britse Formule 3-kampioenschap. Enne, je voelt 'm al aankomen: Daniel is helaas niet single.

Natuurlijk zijn er nog veel meer knappe coureurs te vinden in de Formule 1. Zo mogen ook Ferrari's Carlos Sainz en Alpha Tauri's Pierre Gasly er zéker zijn. Enne, wellicht zijn wij als Nederlanders wat bevooroordeeld, maar ook onze eigen Max Verstappen is absoluut het volgen waard.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram