Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trending: déze kleuren gaan we de komende seizoenen veel zien

De natuurlijke tinten blijven ook in de lente en de zomer de boventoon voeren.

Een nieuw seizoen, een nieuw kleurenpalet dat trending is. De komende seizoenen zien we veel oude vertrouwde kleuren, maar ook een paar nieuwe tinten voorbijkomen. Onderstaande zes kleuren mogen deze lente en zomer niet in je garderobe ontbreken.

1. Oatmeal

Zacht, subtiel en een kleur die iedereen kan hebben. Blond, brunette of met rode lokken: oatmeal laat je gezicht nog meer stralen. Gecombineerd met groen – een voorjaarsfavoriet - of wit.

2. Olijf

Vooruit, olijf is een kleur die we veel zien in het najaar. Maar met de juiste details en kleuren kun je deze outfit ieder seizoen dragen. Kijk maar naar Nicole Ocran, die deze trend combineert met een bloemenjurk.

3. Merlot

Cheers! Merlot is een prachtige dieprode kleur die vooral de boventoon voert in het najaar. Wat ons betreft dragen we de kleur het hele jaar door, al is het alleen maar omdat je huid er warmer door lijkt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

4. Periwinkle

Peri-watte? Periwinkle, beter bekend als maagdenpalm, is een kleur tussen blauw en violet in. Een typisch voorjaarskleurtje dat we afgelopen jaar al veel hadden gespot, en dat dit jaar weer zijn opwachting maakt.

5. Chocolate

Als je nog geen donkerbruin in je garderobe hebt, dan is dit het moment om het te doen. In de vorm van een broek of een subtiel shirt: chocolate geeft je outfit wat extra spice en is de perfecte basic om te hebben. Vervang een zwarte tee eens met een bruine variant. Je zult versteld staan wat de kleur met je outfit kan doen!

6. Tangerine

Een zomers kleurtje dat je eigenlijk ieder seizoen kunt dragen. In het voorjaar met lichte kleuren, in het najaar met donkere tinten zoals zwart of chocolate.

Mix & match

Wie wordt er nou niet blij van deze kleuren? Nog leuker om de kleuren te combineren met elkaar, zoals periwinkle met olijf of chocolate. En wat dacht je van tangerine met oatmeal? Geef je eigen draai eraan en work it, girl!

Bron: Who What Wear, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram