Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner deelt eerlijke foto van post-baby body

You go, Kylie!

Op Instagram ziet Kylie Jenner er altijd picture perfect uit. Haar outfits zijn altijd on fleek en haar huid ziet er flawless uit. Juist daarom wordt de realityster nu zo geprezen om een eerlijke foto die ze heeft geplaatst van haar post-baby body, slechts een maand nadat ze voor de tweede keer moeder werd.

Kraamtijd

Begin dit jaar kwam het tweede kindje van de 24-jarige realityster met Travis Scott ter wereld: Wolf Webster. Gisteren maakte Kylie echter bekend dat het jongetje geen Wolf meer heet, omdat ze de naam toch niet bij hem vond passen. Wat zijn nieuwe naam is geworden, is nog niet bekend. Ook heeft ze nog geen duidelijke foto van het kersverse gezinslid gedeeld. Wel plaatst ze de laatste dagen veel throwbacks van tijdens haar zwangerschap en de kraamtijd, waaronder een foto van haar buik.

Post-baby body

De zwart-witfoto laat zien hoe Kylies zoontje, nu ruim een maand oud, met zijn voetjes tegen haar buik aan drukt. Wat volgers vooral opvalt, is dat Kylie voor het eerst een foto van haar buik deelt die niet helemaal plat, gespierd of ietwat bewerkt is. “Als een moeder, vind ik de eerlijkheid van deze foto geweldig. De uitgerekte huid, de post-baby buik, de extra kilo’s… Prachtig”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Geweldig dat ze dit laat zien, zo worden alle lichamen genormaliseerd.”

Beeld: Instagram @kyliejenner

Mental health

Eerder deze week was Kylie ook al openhartig over de mentale problemen die ze ervaart na de bevalling. “De periode na de geboorte is erg moeilijk geweest. Moeilijker dan het met mijn dochter was”, legde ze uit. “Het is mentaal, fysiek en spiritueel niet makkelijk. Als je online kijkt, ziet alles er makkelijk uit en voor sommige mensen is dat ook zo, maar niet voor mij.”

Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter. “Toen ik me realiseerde dat ik mezelf te veel onder druk zetten, probeerde ik mezelf eraan te herinneren dat ik een mensje heb gemaakt. Een mooi, gezonde jongen. We moeten stoppen onszelf te vertellen dat we snel na een bevalling mentaal en fysiek weer de oude moeten zijn.”

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress, Instagram