Wait, what?! Zó ziet Modern Family’s Manny er nu uit

Manny, is that you?!

Lees ook

Het is alweer twee jaar geleden dat Modern Family voor het laatst te zien was. Waar we Rico Rodriguez II aka Manny Delgado destijds kenden als een schattige jongen, ziet hij er nowadays héél anders uit.

Modern Family

Als we één serie veel hebben gebinged, dan is het Modern Family wel. De show verscheen in 2009 voor het eerst op de buis en sindsdien zijn er maar liefst elf seizoenen van gemaakt. Van de hilarische vader Phil Dunphy tot de liefdesproblemen van dochter Haley Dunphy en van de norse Jay Pritchett tot de awkward Mitchell Pritchett: elke aflevering was weer genieten. Wat hebben we door de jaren wat afgelachen en traantjes weggepinkt.

Manny Delgado

Ook was het heel bijzonder om de Modern Familykids te zien opgroeien. Zo is Sarah Hyland, die de rol van Haley vertolkte, inmiddels een prachtige volwassen vrouw die op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen. Enne, ook de altijd schattige Manny, die gespeeld werd door Rico Rodriguez II, is door de jaren heen flink wat veranderd.

Waar we Manny kenden met zijn korte haren en zijn nette kleding, ziet Rico er tegenwoordig heel anders uit. Manny, is that you?!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Rodriguez (@starringrico)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Rodriguez (@starringrico)

Acteren

Toen Rico nog maar acht jaar oud was, wist hij al dat hij wilde acteren. Hij was geïnspireerd door zijn zus Raini Rodriguez, die in Disney-series als Austin & AllyPaul Blart: Mall Cop en Prom te zien was. In de jaren erna scoorde hij enkele rollen in onder andere iCarly en NCIS, maar Rico’s doorbraak kwam pas echt in 2009 met Modern Family.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Rodriguez (@starringrico)

De laatste jaren heeft Rico hier en daar een rolletje binnengesleept, maar grote klussen à la Modern Family zien we op zijn IMDB niet voorbijkomen. Op Instagram zien we dat hij vooral veel tijd doorbrengt met zijn familie en zo nu en dan een tv-appearance maakt. We miss you, Manny!

Bron: Instagram @starringrico, IMDB | Beeld: Modern Family, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook