Va va voom: dit waren de beste looks van de Bridgerton-première

Wij zijn obsessed.

Vrijdag is het finally zover: het tweede seizoen van Bridgerton is dan te zien op Netflix! Maarre, voordat we ongetwijfeld weer kunnen genieten van de geweldige regency-kostuums, Lady Whistledowns laatste juice en ingewikkelde romances, krijgen we alvast een voorproefje op de red…eh green carpet.

Première seizoen twee

We hebben er ruim een jaar op moeten wachten, maar vanaf deze week gaat het verhaal van de Bridgertonbroers en -zussen eindelijk verder. Het tweede seizoen van de hitserie is vanaf 25 maart te zien op Netflix, maar de première is al geweest. Benieuwd hoe cast en celebrity guests zich uitdosten voor de groene loper? Wij delen een paar van onze favoriete looks!

Thema: pofmouwen

Als je de groene loper van de Bridgerton-première mag bewandelen, doe je dat natuurlijk met een vette knipoog naar de stijl van de kostuums uit de serie. We zien romantische jurken, lage decolletés en héél veel pofmouwen. De mode van 1815 combineren met die van 2022 geeft wat ons betreft een verrukkelijk resultaat:

Munroe Bergdorf
Model Munroe Bergdorf laat zich inspireren door Queen Charlotte | Beeld: BrunoPress

Shonda Rhimes, de producent van Bridgerton, gaat voor knallend. En pofmouwen helpen daar natuurlijk fantastisch bij.

Shonda Rhimes
Beeld: BrunoPress

Actrice Golda Rosheuvel, die Queen Charlotte speelt in de serie, heeft haar outfit perfect afgestemd op het bloemrijke Bridgerton-decor. Net als Shonda geeft ze haar outfit nog meer regency glam door het prachtige borduurwerk.

Golda Rosheuvel
Beeld: BrunoPress

Een nieuw gezicht in seizoen twee is Simone Ashley, die de rol van Kate Sharma op zich neemt. Tijdens de Bridgerton-première ging ze voor Gucci en kant van top tot teen.

Simone Ashley
Beeld: BrunoPress

Een off-shoulder pofmouw gaan we onthouden als een van onze flaneerlooks deze zomer. Actrice Charithra Chandran (Edwina Sharma in de serie) geeft een beeldig voorbeeld!

Charithra Chandran
Beeld: BrunoPress

Kathryn Drysdale, ook bekend als de Franse kleermaakster Madame Delacroix in de serie, kleurt ook mooi bij het weelderige groen op de achtergrond.

Kathryn Drysdale
Beeld: BrunoPress

Wat kunnen we verwachten?

We hebben ons laten vertellen dat het tweede seizoen van Bridgerton minder intieme scènes bevat (al blijven preutse kostuumdrama’s verleden tijd!), maar nog net zoveel onmogelijke liefdes, roddels en societyperikelen. Zo moet Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) de ideale echtgenote weten te vinden tussen de debutantes, maar raakt hij al snel verwikkeld in een love triangle. En hoewel wij als kijker inmiddels de ware identiteit van Lady Whistledown kennen, is het maar de vraag hoelang die nog verborgen blijft voor de ton.

Popcorn en wijn in de aanslag, mooiste japonnetje aan, en bingewatchen maar komende vrijdag!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws