O my: vliegtuig met Miley Cyrus geraakt door bliksem

Heftig!

Lees ook

Miley Cyrus heeft een behoorlijk heftige vliegreis achter de rug. Het vliegtuig waar de zangeres in zat werd namelijk geraakt door de bliksem, waardoor het in een ‘enorme storm’ belandde en een noodlanding moest maken. Op Instagram laat Miley weten hoe het nu met haar gaat.

Noodlanding

Miley zat in het vliegtuig onderweg naar Asunción, de hoofdstad van Paraguay, toen het plotseling in een ‘enorme, onverwachtse storm’ belandde. Het vliegtuig werd door de bliksem geraakt en moest een noodlanding maken. Op Instagram geeft de zangeres aan al haar bezorgde fans een update over hoe het met haar en haar team gaat.

“Aan al mijn fans en alle anderen die zich zorgen maakten nadat ze hoorden over mijn vlucht naar Asunción”, begint Miley haar bericht. “Ons vliegtuig is in een enorme onverwachtse storm beland en door bliksem geraakt. Mijn team, band, vrienden en familie, die allemaal met me meereisden, zijn veilig na een noodlanding”, laat ze weten. Gelukkig!

Heftige beelden

Naast een update over zichzelf, deelt Miley ook heftige beelden vanuit het vliegtuig. Op een kort filmpje zien we hoe het pikdonkere vliegtuig wordt opgelicht door een bliksemschicht. Doodeng, als je het ons vraagt! Door de noodlanding en de slechte weersomstandigheden, heeft de zangeres haar eindbestemming helaas niet kunnen halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley Cyrus was onderweg naar Paraguay, om op te treden tijdens de tweede dag van het Asunciónico festival. De eerste dag van het festival was al geannuleerd vanwege het slechte weer. Onder meer namen als de Foo Fighters, Machine Gun Kelly en Doja Cat zouden die dag op het podium staan. Of het festival woensdag wél doorgaat, is nog niet bekend.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook