Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! And Just Like That… kondigt tweede seizoen aan

We can't wait!

AND JUST LIKE THAT... (2021) - SARAH JESSICA PARKER  - CYNTHIA NIXON  - KRISTIN DAVIS.

Na het einde van Sex and the City ontstond er een groot gat. Gelukkig wist HBO Max dat op te vullen met de reboot And Just Like That... Stunning outfits, verrassende romances en nieuwe personages: het zit er allemaal in. Maar nadat we het eerste seizoen in no time hadden gebinged, zaten we nog met heel wat vragen. Gelukkig is er nu een tweede seizoen aangekondigd, waarin we hopelijk de antwoorden krijgen!

And Just Like That

And Just Like That... was precies hetgeen wat alle Sex and the City-fans nodig hadden, en misschien nog wel meer dan dat. In de serie zien we hoe de vriendinnen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) leven als vijftigplusser. Uiteraard met een dosis fashion, de nodige perikelen van een vrouw rond de vijftig en crisissen waar veel vrouwen zich in herkennen.

Een grote teleurstelling was dat de vierde vriendin, Samantha Jones (Kim Cattrall), niet in de serie te zien was. De actrice liet al eerder weten dat ze geen interesse had in de reboot, maar we zagen wel een paar kleine details die naar Samantha wijzen. Betekent dit dat we de actrice alsnog gaan zien in het tweede seizoen?

Sterkste debuut

Het is niet zo gek dat de serie een vervolg krijgt, want And Just Like That... had volgens Harper's Bazaar het sterkste debuut van alle HBO Max-series. Showrunner Michael Patrick King kijkt in ieder geval al erg uit naar het nieuwe seizoen, zo liet hij in een verklaring weten. "Ik ben verheugd en excited om meer verhalen te vertellen over deze levendige, gedurfde personages gespeeld door deze krachtige geweldige acteurs." Naast de originele cast, was de serie ook het debuut voor Sara Ramírez (Che Diaz), Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley) en Sarita Choudhury (Seema Patel).

And Just Like That... verscheen vorig jaar na bijna twintig jaar stilte na de originele serie. Sex and the City liep van 1998 tot 2004, en in 2008 en 2010 verschenen er twee films. Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet bekend. 

Bron: Harper's Bazaar, Marie Claire | Beeld: BrunoPress