Channah Koerten deelt lieve beelden met nieuwe lover

'Eindelijk een man die jou waardeert', klinkt het in de comments.

Lees ook

Na een jarenlange knipperlichtrelatie is Channah Koerten sinds kort weer helemaal gelukkig in de liefde. Enne, dat haar nieuwe vriend haar heel happy maakt, is wel te zien in de lieve video die ze op Instagram deelt.

Helemaal happy

Voor een lange tijd dachten we dat Channah en Quentin meant to be waren. Hoe vaak de twee ook uit elkaar gingen, ze kwamen altijd weer samen. Dat is nu toch echt over en uit, want Channah en haar nieuwe liefde, Orlando Smeekes zijn dolgelukkig met elkaar.

Op Instagram deelt Channah een korte recap van haar weekend, waarin te zien is dat de liefde tussen haar en Orlando er vanaf spat. “Full of happiness ✨🤍”, schrijft de beauty bij de video. “IK HOU VAN JOU ✨❤️✨”, schrijft lover Orlando in de comments, waarop Channah laat weten ook van hem te houden. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten)

Lieve reacties

Dat Channah enorm straalt, is ook haar volgers niet ontgaan. “Is je gegund liefie, lots of love“, schrijft iemand onder de lieve video. “Girl, geniet van je leven! Dit verdien jij”, laat een ander weten. Een derde volger is blij dat Channah Orlando heeft ontmoet: “Eindelijk een man die jou waardeert! YOU GO GIRLLLL!”

Goede match

Onlangs deed Channah bij LINDA. een boekje open over haar nieuwe relatie. “We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match”, vertelde ze. “Sinds het nieuws bekend is, zijn we overweldigd door alle nieuwsberichten en persvragen. We hebben het nog best een tijdje geheim kunnen houden, maar vinden het niet erg dat het nu bekend is. We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig.”

Ook laat de moeder van Rumi en Tiger weten wat ex-vriend Quentin van de situatie vindt. “Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen. Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen”, vertelde Channah. Hij en Orlando kunnen het gelukkig goed met elkaar vinden. “Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.”

Bron: Instagram @channahkoerten, LINDA. | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook