Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ooh la la: Romee Strijd deelt lingeriefoto in de sneeuw

Stunning!

Het is inmiddels twee maanden geleden dat Laurens van Leeuwen tussen de besneeuwde bergen in Zwitserland op één knie ging voor zijn grote liefde Romee Strijd. Op Instagram blikt het topmodel terug op deze bijzondere plek. Enne, dat doet ze in een eveneens bijzondere outfit.

Lingerie in de sneeuw

"Throwback naar de plek waar wij zijn verloofd 💕", schrijft Romee bij de foto. De beauty heeft ditmaal geen dik skipak aan, maar poseert in een prachtig blauw lingeriesetje. Met een zwarte muts en heerlijke snowboots, dat dan weer wel. Looking good, Romee!

Back to the roots

Eind januari vroeg Laurens zijn grote liefde Romee ten huwelijk. De twee zijn al meer dan twaalf jaar een setje en zijn sinds eind 2020 de trotse ouders van baby girl Mint. Romee en Laurens hebben de hele wereld samen over gereisd en woonden onder andere in New York en Amsterdam. Sinds een tijdje wonen de parents weer in Zoetermeer, waar het topmodel oorspronkelijk vandaan komt.

Die verhuizing heeft alles met dochtertje Mint te maken. Romee en Laurens wilden namelijk in een huis met tuin wonen, zodat Mint alle ruimte had om te spelen. "We hebben altijd in appartementen geleefd en nu hebben we gewoon lekker een huis met een tuin, dat is voor die kleine ook heel leuk. Alle nichtjes en neefjes wonen ook in de buurt, dus het is eigenlijk heel gezellig", liet Romee onlangs weten aan ELLE.

Bron: Instagram @romeestrijd, Elle | Beeld: BrunoPress, Instagram