Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: wordt bachelor Thomas afgewezen voor een zoen?

Thomas' subtiele move pakt niet helemaal goed uit.

Love is in the air op het zonovergoten Mexico. Bachelor Thomas van der Vlugt begint steeds meer kriebels te krijgen en besluit een romantische strandwandeling af te sluiten met een kiss. Maarre, dat pakt niet helemaal goed uit.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwe aflevering van De Bachelor.

Romantische date

Vanaf het moment dat ze de red carpet op liep, wist Maureen al indruk te maken op Thomas. De bachelor was zelfs zo onder de indruk van de knappe blondine, dat zij de First Impression Rose kreeg. Na een succesvolle first date in een van de eerste afleveringen leken Thomas en Maureen al meteen een match, maar veel alone time hadden ze in de afleveringen daarna niet. Daarom besloot de bachelor Maureen uit te nodigen voor een romantische strandwandeling en ontbijt, zoals we kunnen zien in een teaser die RTL Boulevard deelt van de nieuwste aflevering (die bekijk je HIER).

Lekker kneuterig

Terwijl ze zij aan zij over het Mexicaanse strand lopen, vraagt Thomas aan Maureen hoe zij een relatie in Nederland voor zich ziet. "Weekendjes weg bijvoorbeeld", antwoordt zij. Dat ziet de bachelor himself ook wel zitten. "In Nederland is het nu zo regenachtig en grijs. Dat je dan lekker samen in een blokhutje zit, met een open haardje erbij, lekker filmpje kijken. Lekker kneuterig", fantaseert hij er op los.

Mislukte move

Het lijkt erop dat Thomas een toekomst met Maureen wel voor zich ziet – en hij besluit de romantische strandwandeling dan ook af te sluiten met een subtiele kus. Helaas pakt dat niet helemaal uit zoals hij had gehoopt... "Volgens mij zit er iets in je oog. Doe je oog eens dicht", zegt hij tegen Maureen. Vervolgens trekt hij de stoute schoenen aan en gaat hij voor een kus op de lippen. Maarre, daar had de blondine niet helemaal op gerekend en ze deinst dan ook flink achteruit. "Ik schrik echt zo", giert ze uit.

Gelukkig kan Thomas er zelf ook wel om lachen, zo laat hij weten voor de camera. "Ik had wel van tevoren zoiets van dat ik haar een kusje zou willen geven, kijken wat dat prikkelt. Ik voelde dat wel. Ik had alleen niet verwacht dat ze zou schrikken", lacht de bachelor. Awkward...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk