Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaaa! De releasedatum van Selling Sunset seizoen 5 is bekend

Wij kunnen niet wachten!

We've got some exciting news! Christine Quinn heeft namelijk zojuist op Instagram bekendgemaakt dat we het vijfde seizoen van Selling Sunset volgende maand al kunnen streamen op Netflix.

April

We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is bijna daar! Christine plaatst een poster van de show en schrijft in de caption dat het vijfde seizoen vanaf 22 april te streamen is. "Selling Sunset Season 5 is out April 22nd!", klinkt het.

Releasedatum

Chrishell Stause deelde onlangs nog op Instagram dat seizoen vijf waarschijnlijk sneller op Netflix staat dan we verwachten, maar bleef verder mysterieus over de release dateMary Fitzgerald was daarentegen iets duidelijker. “Het vijfde seizoen zal waarschijnlijk in maart 2022 gelanceerd worden”, vertelde ze hierover aan Lorraine. Dat is nu dus ietsjes later geworden, want op 22 april kunnen we eindelijk naar het nieuwe seizoen kijken.

Juicy seizoen

Wat we allemaal van het vijfde seizoen kunnen verwachten? Veel details over het vijfde seizoen heeft Netflix niet losgelaten, behalve dat we alle ins and outs over de romance tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim gaan zien. In de teaser aan het einde van het vierde seizoen zagen we dat de twee destijds happy together waren, maar dit leek niet helemaal in goede aarde te vallen bij de rest van de dames. Helaas is de romantiek tussen Jason en Chrishell inmiddels ook alweer voorbij, zo werd eind vorig jaar duidelijk. Kortom, genoeg drama incoming!

Enne, na het vijfde seizoen kunnen we ons trouwens ook nog gaan opmaken voor een zesde en zevende seizoen. We can't wait!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress