Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan en Freek delen hilarische expectations versus reality

De twee delen een hilarisch kiekje vanaf de boot.

BUMA Awards Gala 2021

Dat het leven van een artiest niet alleen maar glitter and glamour is, bewijzen Suzan en Freek met een hilarische expectations versus reality-foto op Instagram.

Quality time

Ze mogen finally weer optreden voor publiek, staan binnenkort in de Ziggo Dome én hebben net hun tiende top 40-hit gescoord met het nummer Honderd KeerSuzan en Freek zijn on fire. Met zo'n hectisch leventje is de nodige ontspanning op z'n tijd natuurlijk ook belangrijk. Het muziekduo, dat in het dagelijks leven ook een stelletje is, geniet daarom van wat quality time op het water.

Realitycheck

"Samen op de boot: hoe Freek het zich waarschijnlijk voorstelde vs hoe ik voor z’n neus sta 👅😂", schrijft Suzan bij een hilarisch expectations versus reality-kiekje op Instagram. Links poseert een model in badkleding op een zeilboot, rechts zien we Suus dik ingepakt in winterjas, muts en sjaal op het Nederlandse water.

Ook de volgers van het stel kunnen wel lachen om deze realitycheck. "Pis in mijn broek... Heerlijk, hier hou ik van", schrijft iemand, met heel veel lachende emoji's. "Weinig verschil", grapt een ander. Een derde stelt: "Ach hij vindt vast beiden goed." En zo is het maar net!

Nieuw avontuur

Suzan en Freek gaan niet alleen in Nederland ontzettend lekker, hun carrière gaat nu ook over de grens. Vanaf 4 april zijn de twee namelijk te zien in het Belgische programma Liefde Voor Muziek. Dit is de Belgische tegenhanger van Beste Zangers. Suzan en Freek zijn overigens niet de enige Dutchies, ook Davina Michelle maakt haar opwachting in het programma. Enne, in de eerste aflevering staat het muzikale duo meteen centraal. Wij zitten voor de buis!

Bron: Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress