Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Danny Froger wordt voor de tweede keer vader

'Fallon wordt grote zus', laat Danny trots weten.

Exciting news voor Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique. De twee worden namelijk voor de tweede keer ouders, zo maken ze met een schattige foto bekend op Instagram.

Babynieuws

Het is op een paar dagen na drie jaar geleden dat Danny en vriendin Ann Dominique het grote nieuws bekendmaakten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Inmiddels is dochter Fallon alweer 2,5 jaar én wordt ze grote zus. Ann Dominique is namelijk weer zwanger, zo kondigt het stel aan op Instagram.

Grote zus

"We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus! 🍼🧸 We kunnen echt niet wachten!" schrijven Danny en zijn vriendin in een gedeelde post op Instagram. Als eerste zien we een foto van hun dochter die een bordje vasthoudt met daarop de woorden 'Hoera! Ik word grote zus'. Daarna delen de trotse parents een prachtige foto van hun gezin. Enne, daarop is te zien dat Ann Dominique al een kleine baby bump heeft.

Onverwachte zwangerschap

Eerder vertelde Danny openhartig aan Weekend dat het voor hem en zijn vriendin niet makkelijk was om zwanger te worden. De twee hadden zelfs al een afspraak staan in het ziekenhuis voor IVF, toen Ann Dominique ineens tóch zwanger werd. "We dachten: we proberen zoveel mogelijk te genieten tot dat traject, maar zien of het dan wel lukt. Daardoor lieten we het los, omdat het traject pas vier maanden later van start zou gaan. Toen werd Ann Dominique spontaan zwanger. Nu heb ik het liefste kind van de wereld", aldus de trotse vader.

Bron: Instagram @dannyfroger, Weekend | Beeld: BrunoPress, Instagram