Dit zijn de beauty favourites van An Dang

'Echt een must voor mij', aldus An over een van haar faves.

Grazia neemt een kijkje in het badkamerkastje van een echte beautyfanaat. Deze keer tipt An Dang van thebeauparlour.com haar favorieten.

1. Redder in nood

“Ik heb supersteil haar dat snel frizzy wordt en stug aanvoelt, maar met deze beschermende topper pluist mijn haar niet en is het weer heerlijk zacht. Echt een must voor mij.” No 6 Bond Smoother €29,95 (100 ml) Olaplex.

2. Perfect palet

“Dit palet met twaalf nude tinten is geweldig. Ik tip ’m iedereen die op zoek is naar een mooi oogschaduwpalet, want je kunt er alle kanten mee op. Ik gebruik vooral de matte kleuren: de tweede look ‘Desk’ voor overdag en de derde look ‘Date’ met meer intense tinten voor de avond of een feestje.” Instant Eye Palette Pillow talk €75 Charlotte Tilbury.

3. Nieuwkomer

“Een van mijn nieuwste favorieten. Deze blush ging in het begin van de pandemie viral op TikTok en toen wilde ik natuurlijk weten of hij in het echt ook zo mooi is. Kan ik kort over zijn: ja! Ik heb ’m inmiddels ook in de kleur ‘koraal’. Tip: zet ’m niet te dik aan, hij matcht vanzelf met je teint.” Backstage rosy glow €38 Dior.

an dang
Olaplex, Charlotte Tilbury, Dior (v.l.n.r.)

4. Oogverblindend

“Ik heb Aziatische wimpers: ze zijn kort, hard en willen nooit krullen – wat ik ook probeer. Na een fout experiment met wimperextensions ben ik deze nepwimpers gaan dragen. Nu gebruik ik ze altijd als ik make-up aanbreng. Ze maken mijn look af, en ik plak ze in tien seconden op.” Iconic €19,95 House of lashes.

5. Bloemenpracht

“Ik was al fan toen het nog een limited edition was, en nu is het een van mijn vaste favo geuren geworden. Ik word direct blij als ik ermee spray. Het is een fijne, subtiele bloemengeur die lekker lang blijft hangen.” Poppy & Barley cologne €109 (100 ml) Jo Malone.

6. Holy grail

“Ik heb een vettige huid waardoor ik snel last krijg van mee-eters en puistjes, maar met deze allrounder heb ik daar veel minder last van. Langzaam opbouwen als je ’m voor het eerst gebruikt, want je huid kan er heftig op reageren.” Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant €34 (118 ml) Paula’s Choice.

an dang
House of Lashes, Jo Malone, Paula’s Choise (v.l.n.r.)

An Dang

De 29-jarige An Dang deelt sinds 2016 op haar Instagramaccount @thebeauparlour haar favoriete make-up- en huidverzorgingsproducten en handige beautytips. Inmiddels heeft de beauty al ruim veertienduizend volgers verzameld met wie ze haar tips and tricks deelt.

Tekst: Babette Dessing | Beeld: @thebeauparlour 

Laatste nieuws